![]() |
#1 |
![]() evet arkadaslar bazı yazılnalraı aşağıya yazdım ama okuduklarınıza sasıracaksınız bunlar halk düsmanı olduğunu resmen anlayacaksınız bunların amacı türkiyede iç savaş bunların amacı gülü desteklememek ama intikamımız alındı aslanım tayyip
yoldaş79 Sıra No : 25 Tarih : 20:29:35 @ 08-07-2007 sinirden cidden kuduruyorum,isyan ediyorum,bir halk nasıl bukadar duyarsız olur diye ve adam nasıl hala o kalabalığı o meydanlara toplayabiliyor diye,o oraya giden o zavallı halk yığınlarına acıyorum bindirilmiş kıtalar oldukları için ama şuna eminim nasıl zamanında ATAM ve silah arkadaşları içte ki ve dışta ki düşmanlara karşı savaştılarsa,bizde bugün elimzden gelieni yapacağız içte ki ve dışta ki hainlere karşı Sıra No : 210 Tarih : 08:35:57 @ 17-07-2007 TAYYİP KOLUNDAKİ SAATİ VE EŞİNDEKİ PIRLANTALARI DA BIRAKIP KAÇAÇAKSIN.SON KEZ ONLARA İYİ BAKIN VE VEDALAŞIN. alexhitchens Sıra No : 173 Tarih : 11:09:01 @ 13-07-2007 Tahmini oy oranlarını açıklıyorum=>CHP:%35,MHP:%25,AKP:%14,GENÇ PARTİ:%8,DEMOKRAT PARTİ:%5.Tahmini olan varsa aktarabilir.ayrıca seçime katılım oranı:%90 seçimden sonrasosyolog1 Sıra No : 1135 Tarih : 23:32:39 @ 25-07-2007 Türkiyede her iki kişiden biri beyinsiz.bu seçimlerin sonucu bu.adamların kafası basmıyor.ne yapalım. DUMAN Sıra No : 1128 Tarih : 21:35:30 @ 25-07-2007 BİZ KAÇ KİŞİ MİYİZ? ÖDLEKLERİ KORKUDAN SAPITTIRACAK KADAR KİŞİYİZ! BENİM DE ELİMDE NEVŞEHİR'DE OLDUĞU GİBİ TOPLAM GEÇERLİ OY SAYISI 55 BİN KÜSÜR İKEN AKPYE 88.622 OY KAZANDIRAN BİR ''SİSTEM'' OLSA GÖRÜRDÜNÜZ KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU!! damascus Sıra No : 1126 Tarih : 20:17:48 @ 25-07-2007 AKP KENDI IRADESIYLE KAZANMADI ABD 213 E KADAR AKP NIN KALMASINI ISTIYOR ONUN ICINDE KALDILAR HALKIN IRADESI FALAN DEGIL BEN KAFADANDA ATMIYORUM OYLARI SANDIKDAN ACARKEN OYLE HESAPLADILARKI NE COK DIKKAT CEKECEK NEDE KARSI TARAFI MEMNUN EDECEK .,YANI BUNLARIN HEPSI BIR OYUNDU OYNANDI SAHNEDEDE OY KULLANAN VATANDASLAR VARDI HERKES GOREVINI YAPTI AMA HERZAMAN OLDUGU GIBI SANDIKLARA SAHIP CIKILMADI,KAYBETMEDIK SAYIMIZ HERGECENGUN ARTIYOR AMA YANSITMIYORLAR KORKTUKLARI ICIN BIZ COGUZ BILINE, kocatepe Sıra No : 3175 Tarih : 17:10:40 @ 25-07-2007 siz halk düşmanı değil siniz akpye oy verenler cumhuriyet düşamını bu kişiler kendilerini bir avuç kömüre gıda yardımına ve devlet olanaklarıyla oylarını sattılar yazıklar olsun deren Sıra No : 3173 Tarih : 17:08:04 @ 25-07-2007 tek başına mücadele yapılamaz arkanda güçlü medya gerekiyor. ben kendimce kampanya başlatıyorum hergün iki CUMHURİYET gazetesi al birini kendin oku diğerini arkadaşına ver. Atatürkiye Sıra No : 3072 Tarih : 14:41:49 @ 25-07-2007 Artık bu halka herşey müstehak.At kadar olamadık Halkı resmen satıl aldılar. Halkımız bu kadar kör olamaz. Bu böyle gitmez. Vatan elden gidiyor. Bişeyler yapmak istiyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor. Tuncay Bey siz bunu başarabilirsiniz. Çağlayan,Tandoğoan ve Gündoğdu da olduğu gibi yine bu alçaklara sesimizi duyuralım. Şimdi bişeyler yapmazsak yarın çok geç olacak.Allahım sen bizleri bu vatan haini akp nin elinden kurtar UtkU Sıra No : 3022 Tarih : 09:42:17 @ 25-07-2007 Bu yüzde 47 nin çoğu akp nın pis paralarının kokusunu almış ama geçmişiden nasibini alamamış soysuzlardır (çoğu paranın baronları tahmin edersiniz). Geri kalanı kömüre, harçlığa, telefona; kendini, vatanını, milletini satan, gündelik yaşayan geçmişini göremediği gibi ilerisini de göremeyen süprüntülerdir. Ben vatanımı seviyorum arkadaş!!! toprağımı seviyorum, ama milletimin %47 sini sevmiyorum artık. Ben bu halkın %47 sinin düşmanıyım. keşke yolda yürürken, arabadayken, vapura binerken, işteyken ve heryerdeyken her iki kişiden birinin acaba budamı onlara oy verdi diyip tiksinti içinde tahmin yürüttüğüm günleri görmeseydim... Ama yılmak yok... Sayın Tuncay Özkan sonuna kadar arkanızdayız gerekirse önünüzede geçeriz... ADA Sıra No : 2928 Tarih : 00:05:16 @ 25-07-2007 UMARIM GERÇEKLERİ GÖRMEYENLERDE,GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADIKLARINDA ÇOK GEÇ OLMAZ BİR İKİ ÇUVAL KÖMÜRMÜ GETİRDİ BİZİ BU HALE YOKSULLUKMU CEHALETMİ? BİLİYORUM ATATÜRKÇÜLERİN SAVUNDUĞU DOĞRULARI DİYERLERİDE BİRGÜN GÖRÜCEK türköğün Sıra No : 2923 Tarih : 00:01:38 @ 25-07-2007 çözüm basit: akpnin yaptığı gibi yaparak her seviyede halkın içine gireip erzak para altın dağıtarak oy istemek, oy bulgur mercimek vermek. kömür dağıtmak. Dip Dalga Sıra No : 2832 Tarih : 21:30:10 @ 24-07-2007 Eger bir Başbakan bugün Ortadoğu'yu kana bulayan, bu cografyada Müslüman katliamı yapan bir proje olan BOP'un "EŞBAŞKANIYIM" diyorsa ve hala da kendisini MÜSLÜMAN gören insanlar bu Başbakan'a oy veriyorsa bilsinler ki bu dünyada değil ama diğer tarafta ALLAH'a hesap verecekler. Bu projenin döktüğü her damla kanda bu projenin eş başkanıyım diyen birisine oy verenler bizlere değil ama ALLAH'a hesap verecekler. HAYTAA Sıra No : 2782 Tarih : 19:54:50 @ 24-07-2007 ne solcuyum ne sağcı ben bu vatanın evladıyım! akp nin oyları düşeceğine artıyor..bunu anlamak cok güç..ordu da çiftçi hükümeti protesto ediyo..esnafı aç. ama oylar akp ye .....vay be asıl nankör sizlersiniz.bir altınla 1 hafta geçinirsin ama 4 yıl acı ÇEKERSİN! li 28 Sıra No : 2579 Tarih : 16:32:27 @ 24-07-2007 bu memlekete bahçeliler baykal lar lazım değil onlar vatan toprak satmıyor bu millete erdoğan lar lazım satsın yatsın ağlasın millet biberon atsın ağzına ama sakın ha bir gün bu millet te kimseden yardım beklemesin o zaman ben gülecem size seçimi partiler kaybetmedi halk kaybetti halinize gülün tavsiyem yarın şok acısı acı olur alıştırın kendinizi bu kafayla............. kanaltürk neden yayınlamıyorsun yorumlarımı sizdemi siyonistlerin uşağı oldunuz yoksa.......... ANLAMAK MÜMKÜN DEGIL. NASIL OLURDA BARZANI TALABANI YUNAN ERMENI PATRIKHANE IMRALIDAKI HAIN BÖLÜCÜ BASI AMERKIA ABD. BUNLARIN ACIK ACIK DESTEKLEDIGI AKPYI TÜRK HALKININ YÜZDE 46SI OY VERIR. GELECEGINI NASIL SATAR. ASKERE SALDIRMAYA DEVAM. ÜLKEYI SATMAYA DEVAM. SON GÜN BILE SEHIT AILELERINE YAYGARA YAPIYORLAR DIYEN TAYIPE, NE DEGISTI DE OY VERDILER? BELKIDE BÖYLESI DAHA IYI ORTALIK IYICE BULANMADAN DURULMAZ. MUTLAKA BUNLAR GIDECEKTIR. YASASIN TÜRK ORDUSU. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE! Yağmur Sıra No : 2375 Tarih : 13:24:32 @ 24-07-2007 Şimdi Ne Olacak? Hükümet onların, belediyelerin çoğu onların, meclis başkanı ile cumhurbaşkanı da onların olursa ne olacak? Tamam %46 oy aldılar ama hala %54 onları desteklemiyor. Sıra No : 298 Tarih : 13:13:17 @ 25-07-2007 SANSÜRLENMİŞTİR.FORUMA KOYDUĞUNUZ YORUMLARIN AHLAK DIŞI OLMAMASINA DİKKAT EDİNİZ.YAŞI KÜÇÜK ARKADAŞLARIMIZ DA VAR
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunlar elbetteki olacak....
yazdıkları yazılar hem onların demokrasiyi ne kadar içlerine sindirebildiklerini, hem de genel manada ne kadar kültürlü olduklarını gösteriyor... sanırım aldığımız oyu ve başarımızı kolay kolay sindiremiyecekler... ama bu hareket her zaman daha ileriye gidecektir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nedir bu ak parti düşmanlığı bir türlü anlamış değilim,
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() zaten CHP'liler neden başarısız olduklarını düşünecek olsalardı, bu duruma düşmezlerdi...
onların bildiği tek şey var Atatürk, cumhuriyet ve laiklik bütün söylemleri maalesef bu çerçevede dönüp dolaşıyor... ufukları dar, gerçeği görmek istemiyorlar... gerçek işlerine gelmiyor.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadslar bunlar birde abdullah gülü cıss yapıcaklarmıs cumhuriyet elden gidiyor mitingi yapıcaklarmıs hatta verdikleri mesajlardan birisi
deren Sıra No : 626 Tarih : 17:24:16 @ 25-07-2007 tek başına mücadele yapılamaz arkanda güçlü medya gerekiyor. ben kendimce kampanya başlatıyorum hergün iki CUMHURİYET gazetesi al birini kendin oku diğerini arkadaşına ver. diğeri de darbe olur diyor YOBAZSAVAR Sıra No : 631 Tarih : 17:31:29 @ 25-07-2007 MHP oylamaya katılmaz da sadece DTP-AKP ortaklığında cumhurbaşkanı seçilirse darbe olur! Darbe olursa birileri idam edilmeli bunlar bu ülkeyi ne hale getiriyor baksanayız bu ülkede darbe marbe olmaz artık halk akıllı ve halk bilinç li |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() alexhitchens Sıra No : 173
Tarih : 11:09:01 @ 13-07-2007 Tahmini oy oranlarını açıklıyorum=>CHP:%35,MHP:%25,AKP:%14,GENÇ PARTİ:%8,DEMOKRAT PARTİ:%5.Tahmini olan varsa aktarabilir.ayrıca seçime katılım oranı:%90 en komiği de bu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bunlar Spastik, güdülmeye alışmışlar
Birileri rejim tehlikede diyecek bunlarda salya sümük ortalığa dökülecek ![]() Emin Çölaşan biz uzaydan mı geldik bu nasıl seçim sonucu demişti Bunlar da onun UZAYLI TAYFASI Bunların ne türklükle ne müslümanlıkla ne islamla ne anadoluyla bir bağı olamaz UZAYLI BUNLAR uzaylı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() allah kimseyi rezil rüsvay etmesin çok ağır birşey! işte bunların durumuda böyle
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Seviyelerini her yerde belli ediyolar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|