![]() |
#1 |
![]() AK Parti Grup toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik uyguladığı ambargoyu sert bir dille eleştiren Erdoğan, İsrail için 'açık hapishane gibi' dedi. İşte Erdoğan'ın tepkisi:
![]() Konuşmasında İsrail'in son günlerde Gazze'ye uyguladığı bası ve ambargoya değinen Başbakan Erdoğan, İsrail'e uyarıda bulundu. Gazze'de yaşanan saldırıların bir anlamı yok. Diyen Erdoğan, "Filistin'de yakıt yok, elektrik yok. dedi. "Filistinliler bize roketatarlarla saldırıyorlar' diyen İsrail'e, "Bu saldırılarda kaç İsrailli öldü." diye soran Erdoğan, son İsrail saldırısında 18 Filistinlinin öldüğüne değindi. Erdoğan, "Bazıları hata yapıyorlar diye bir milleti cezalandırmak doğru değil. İsrail açık bir hapishanedir" diye konuştu. Filistin son yıllardaki iç çatışma içerisine olması meselesine de değinen Başbakan Erdoğan, Hamas ve El-Fetih'e üstü kapalı olarak "Ayrılığın zamanı değil" diye uyardı. İsrail'in yaptığı kuşatmanın marjinal grupların ekmeğine yağ süreceğini belirten Başbakan Erdoğan, Annapolis Zirvesi’nin ardından yaşanan iyimserliğin son bulduğunu ifade etti... Haber 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ağzına sağlık başbakanım..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() filistin ortadoğunu kanayan yarası olmaya devam ediyor arkadaşlar insanlıktan nasiplerini almamış olan israilliler insan olan filistinli kardeşlerimizede hayvanca muamele yapıyorlar Allah ım yarattığın mahlukların şerrinden sen müslüman dünyasını koru
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hava atmak gibi olmasın ama ben de oradaydım :D süper konuştu yine başbakan ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Büyük insan vesselam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() vay be...... bu günleri de mi görecektik, rüyamda görsem;
çoooooook çok sayın bush'un ecevit i karşıladığı anı hatırlayıp saçmalama bu sadece bir rüya derdim, ama ALLAH'ım gösterdi ya, şükürler olsun........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benim Başbakanım Bizim Başbakanımız.Eli öpülesi başbakan.Recep Tayyip Erdoğan.Ağzınıza sağlık.haykırmak istiyorum.başbakanım sizi çok seviyorum diye ama idolü ve idealleri her yerde belirtmek doğru olmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yavuz abicim ayrıca bu haber için teşekkürler +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |