![]() |
#11 |
![]() mail adresinden yolla ben öle yaptım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() arkadaşım bu darwin3000 denen herif haylidir youtube de bu tür videolar yayınlıyor
Kendisi Ateist alevilerden sanırım Turan Dursun taifesinden ben kendisi ile bir iki kez mesajlaştım herif tam bir gerizekalı bazı arkadaşlar çok ciddiye almış ve videoları hit olup çıkmış yani kendi halinde bırakalım o üzerine gidildikçe daha fazla video yüklüyor Allah ıslah etsin bile demiyorum bu insancığa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() gerekeni yaptım kardeşim...bizleri bu konudan haberdar ettiğin için teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() "Diller Sayfalar Satırlar Ebu Leheb Öldü Diyorlar, Ebu Leheb Ölmedi Ya MuhammeD(s.a.v.), Ebu Cehil Kıt'alar Dolaşıyor"
Söyleyen ne de güzel söylemiş.... Sabır etmek düşer bize de,herşeyin en ufak iyiliğin karşılığı olduğu gibi en ufak kötülüğün de karşılığı EN YÜCE tarafından elbette sorulacaktır.... Herkes üstüne düşen görevi sürdürmekte...Şeytan şeytanlığını sürdürmekte....diğerleri de ondan aldıkları emirleri,herkes kendi üzerine düşen rolü oynuyor.... Herşeyin hayırlısı.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() videoları izlemeyelimmmmmmmmmmm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Gereği Yapılmalı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() bende vazifemi yaptım...herkes yapsın bunları lütfen.....
duyarlılıgınız için şimdiden herkese teşekkürler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() kalbi mühürlenmemişse ALLAH ıslah etsin.mühürlenmişse de tüm müslüman kardeşlerimizi ve insanlığı şerlerinden korusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|