02-03-2008, 12:30 | #1 |
Trabzonspor’da Tango harekatı
Trabzonspor, Arjantinli Denis German ve Torinolu Roberto Stellone ile görüşmelerini sürdürüyor. 3 Şubat 2008 11:06Transfer çalışmalarında somut adım atmakta zorlanan Trabzonspor, Arjantinli Denis German ve Torinolu Roberto Stellone ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim 6 Şubat’ta sona erecek olan ara transfer dönemine kadar takıma kaliteli futbolcular katmak için yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın takıma ağabeylik yapacak bir futbolcu istemesi üzerine Stellone’ye yoğunlaşan yönetim maddi konularda yaşadığı sıkıntıları aşmak istiyor. Bordo mavili yönetim bu futbolcular dışında Genk’in Fransız forveti Dahmene’yi de takibe aldı. Ömer için noter Trabzonspor’un gözden çıkardığı Ceyhun, Celaleddin, Ömer Rıza ve Jefferson’a hiçbir takımın talip olmaması yönetimi düşündürüyor. Bu futbolcuları göndererek maliyeti düşürmeyi amaçlayan yöneticiler, bugüne kadar bu futbolcular için resmi bir teklif gelmediğini söylediler. Bu futbolculardan sadece Jefferson’u Antalya kampına çağıran Ersun Yanal, diğer futbolcuları ise hiçbir koşulda kadroya almayacağını açıkladı. Öte yandan bordo mavili takım, Trabzon’dan izinsiz ayrılan Ömer Rıza için noter tespiti yaptırarak FİFA’ya başvuracak. Serbest bırakılan Celaleddin ile Ceyhun’un ise özel bir antrenör eşliğinde Trabzon’da çalışmasına izin veriliyor. Öte yandan Trabzonspor’da kongrede tarihinin yaklaşmasına rağmen başkan adayları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu dışında liste çalışması yapan isimlerin olmadığı belirtildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|