02-15-2008, 00:14 | #21 |
Metalciler size göre ne?
kim ne demiş diye okudum.birisi islamiyeti karıştırmış işin içine.Şimdi birşey hakkında bilgi sahibi olmadan birşeye karşı bir zarar olduğunu ima etmek.tamamıyla bilimsellikten uzak.hurafeyle yaşamaktan farklı birşey değil.saliha arkadaşımda bilir.Çok sert metal tarz yapan gruplar ilahileri ele almışlardır.Bir çoğunda ilahiler vardır.hiç bir tarzda bulamazsınız.Pentagram.Şarkılarıda söleyeyim.Tek,ölümlü,bu alemi gören sensin.bu parçaları bulun dinleyin.Heavy metal yapan grup.40 senelik.Bu adamlar ilahiler ve allahı anlatan şarkıları var.Ve görseniz anam satanist der buna bir çok kişi.Metal muzik sadece bi muzik tarzı.herzaman insanlarla tartışmışımdır.Sanat hiç bir zaman bi din ve inanç tarzı olamaz.Siyah giyiyorsam sevdiğimden.Ben pop sevmem anlam bulamam.Rap sevmem çok küfür var.Tekno sevmem ruh yok.Metal muziktede duygularıma karşılık buluyorum.Zamanındada bu sitede bi tane kendini beğenmiş sanki allahın dini tek ona inmiş gibi.bana sizin gibi bar bar gezip bira içen biri değilim.felanlı abuk sabuk laflar etti.24 senelık hayatında agzına bira sürmemiş.hayatında 1 elin beş parmagı kadar sayıda bar a girmiş.Ve sözde dışarda' ayyt delikanlıyım,şerefliyim namusluyum havaları.Takım elbise giyip etrafa namus bekciliğinden bahsedip milletin karısına kızına sarkan tiplerden olmadım.Ama çıkıp birileri hep ulamalık yapmayı başardı.Bizim insanımızın hatasıda bu Ön Yargı
|
|
02-15-2008, 01:18 | #22 |
Metalciler size göre ne?
Cici cocuklar bence..
Bak ben bile güncelledim kendimi. Ne o Nasreddin Hoca falan dimi. |
|
02-16-2008, 17:04 | #23 |
Metalciler size göre ne?
Ya benim annem Kuran kursu öğreticisi Babam İmam Hatipli ve koyu AkPartili Ben metal müzik dinlemekten haz alıyorum hoşuma gidiyor ve dolaysıyla onların giydiği gibi giyiniyorum ama bu benim namaz kılmama veya oruç tutmama ibadet etmeme engel değil yani kuranda nasıl giyineceğinle ilgili o kadar detaya gidilmemiş hem uzun saç bırakmakta sünnet benim bilgiğim insanların bu dar görüşten çıkmması lazım benim söyleyeceğim bu
|
|
02-22-2008, 21:05 | #24 |
Metalciler size göre ne?
[i][b]Açıkçası biraz anormal giyindikleri ve davrandıkları doğru!
Bunun dışında rock festivallerinde arkadaşlarımın anlattıklarından yola çıkarak birçok ezaletin yaşanabildiğini biliyorum... Olayı bazen müzik zevkinin ötesine götürüyolar... Fakat şunu söylemem gerekir ki bazı şarkıları gerçekten güzel metalin ve dinleyenlere saygı duyuyorum... |
|
02-22-2008, 21:16 | #25 |
Metalciler size göre ne?
Bence Turk toplumunun sucu tamamen. Sadece bu konuda degil, her konuda surekli sacma sapan on yargilar, kaliplasmalar, gruplasmalar mevcut. En buyuk sorun bizdeki asiri 'bir gruba ait olma' ic gudusu. Neden boyle bir icgudu var bilmiyorum ama tum sorunlarin kaynagi bu bence. Dolayisiyla birisi zevk icin bir sey yaptiginda hemen onu 'sen su su gruba aitsin' gibi anliyoruz :D Her insani tamamen tek bir kisilik olarak kabul etmeyi ogrenmedikce Metalci, Popcu, Rapci, Kro, Dinci, Ozgurlukcu, Entel vs gibi kelimeleri katletmeye devam edecegiz.
|
|
02-22-2008, 21:28 | #26 |
Metalciler size göre ne?
darknesssss is growingggg
|
|
02-25-2008, 22:00 | #27 |
Metalciler size göre ne?
herkes istediği dinler..burada herkes tek tip olmak zorunda değil. . kimi metal sever, kimi rock, kimi ilahi..bu çeşitlilik olduğu sürece daha fazla paylaşım olacağını düşünüyorum..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|