![]() |
#11 |
![]() hiç beğenmedim desem ayıp olur mu yaaaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() şaka bir yana ben de sadece girişi beğendim ...şu aranıyor..olan yeri hoş..okadar ama ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() idare eder.
ama eurovisionda başarı getireceğine pek inancım yok. :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ilk dinlediğimizde kulağa pek de hoş gelmiyor ama bir zamn sonra alışkanlık yapıyor ve aslında fena deilmiş diyoruz..
türkçe bır şarkıyla katılmamız tabıkı çok hoş... ama bu şarkı bu muzık tarzı ve bu gurup bızım kültürümüzü çokta yansıtmıyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ya mor ve ötesi o kadar yavaş müzik yapıyo ki bence eurovisionda sırf bu yüzden hiç şansımız yok.. 2-3kez dinleyince kulağa hoş geliyo ama yarışmada 1 kez çalacaklar ve çoğu insan ilk duyduğu ana göre oy verecek..ilk 5e girsek iyi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Kültürümüzden hiçbirşeyi taşımayan bu değersiz besteler, Türkiye adına ödül alsa ne gibi bir faydası olur ? Orhan Pamuk ülkesine söverek ödül alıyor mesela, bununlada övünelim mi? Yahutta ülkemizi temsil ettiğini iddia eden, namuslarını pazarlarda üç kuruşa satan manken bozuntuları, kainat güzeli seçilse kaç para eder ?
Bir bakır ödül ile herşeyimizi elimizden alıyorlar, yazık ... VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() klasik bir mor ve ötesi şarkısı,çok beğendim..umarım hakettiği gibi muamele görür yarışmada..
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() ben beğendim ama başkaları beğenip oy vermez sanırım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |