AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-19-2008, 19:22   #111
Kullanıcı Adı
alparslan1923
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
ulan sen ne anlarsin ülkücülükten senin bayragina saygin yok ben cocuklugumdan beri ülkü ocagina bagliyim ve yillardir Ne Mutlu Türküm Diyebiliyorum Cünki Ben MHP liyim bana bu Serefi veren Allaha sükürler olsun Basbugun Sagolsun Liderim varolsun hangi biriniz PKK ya karsi mücadele ediyorsunuz söyle bakalim?Ben bu dava icin Kan akittim akitirim Hedef Turan sizler sinizya lan vatan topragini tek tek satan sizin iktidarinizda terör tekrar hortladi 5 yil iktidardaydiniz cözemediniz Türbani mhp sayesinde cözüyorsunuz apoyu bahceli astirmadi diyorsunuz o belgeyi sana gösteririm ama, hem gösterir hem yediririm sana oku bakalim maddeleri bu aponun kesin infazimi kurtulusumu. oku da öyle konusun vatan hayinleri
alparslan1923 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 19:24   #112
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
alparslan1923 Nickli Üyeden Alıntı
ulan sen ne anlarsin ülkücülükten senin bayragina saygin yok ben cocuklugumdan beri ülkü ocagina bagliyim ve yillardir Ne Mutlu Türküm Diyebiliyorum Cünki Ben MHP liyim bana bu Serefi veren Allaha sükürler olsun Basbugun Sagolsun Liderim varolsun hangi biriniz PKK ya karsi mücadele ediyorsunuz söyle bakalim?Ben bu dava icin Kan akittim akitirim Hedef Turan sizler sinizya lan vatan topragini tek tek satan sizin iktidarinizda terör tekrar hortladi 5 yil iktidardaydiniz cözemediniz Türbani mhp sayesinde cözüyorsunuz apoyu bahceli astirmadi diyorsunuz o belgeyi sana gösteririm ama, hem gösterir hem yediririm sana oku bakalim maddeleri bu aponun kesin infazimi kurtulusumu. oku da öyle konusun vatan hayinleri
Ülkücülüğe bağlılığından ne şüphem kalmadı da şüphem halen sen de bir akıl emaresi olabilir diye, galiba yanılıyorum...
Alt 02-19-2008, 19:27   #113
Kullanıcı Adı
alparslan1923
senin ben Türklügünden Süphe ediyorum sizler burada bos konularla tartisirken vatan elden gidiyor, bir sey oldugu zaman hemen ülkücülere bakiyorsunuz birsey olacakmi diye bu dediklerini gel ülkü ocagklari önünde söyle bak o zaman ne oluyor internette laf atmasi kolay senin gibi adamlar bu ülkeye sadece zarar veriyor AB ABD usaklari türklükle alakaniz git de utan.
Alt 02-19-2008, 19:29   #114
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
senin ben Türklügünden Süphe ediyorum sizler burada bos konularla tartisirken vatan elden gidiyor, bir sey oldugu zaman hemen ülkücülere bakiyorsunuz birsey olacakmi diye bu dediklerini gel ülkü ocagklari önünde söyle bak o zaman ne oluyor internette laf atmasi kolay senin gibi adamlar bu ülkeye sadece zarar veriyor AB ABD usaklari türklükle alakaniz git de utan.

Artık eminim...

Selam sana.
Alt 02-19-2008, 19:34   #115
Kullanıcı Adı
alparslan1923
senin gibi adamlarin selamini almiyorum AKP zihniyetindenne beklenir vatan topragi satgmaktan baska APOYA sayin Sehite Kelle bunlari inkar ediyorsnuz ama hadi DTP yi protesto edin hadin kalkin herseyi ülkücülerden beklemeyin
Alt 02-19-2008, 20:03   #116
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
: voav.. çok duygulandım vALLAHi.. Gölzerim yaşardı..Bu ne vatan millet sevgisi aşkı böyle..
Yahu bu vatanı seven canını feda edebilecek kadar değer verenler siz ülkücüler ve mhpliler misiniz sadece..?? Vatan millet sevgisi sizin tekeliniz de mi..?? Öyle atıp tutmak kolay diyosun da kardeşim senin yağtığın nedir söylermisin..??Canını yoluna feda edebileceğin başkanın bahçelinin soyu ermeni..Bunu tekmiliniz birden biliyorsunuz..Konuşturma istersen bizleri burda.. al izle bakalım..Aşağıdaki linkte bahçelinin soy kütüğü kanıtlarıyla beraber sunuluyor..

http://www.youtube.com/watch?v=87DehsJQhFo eğer yalan diyosan çıkta kanıtla..Hodri meydan.. >
Öyle küfürbazca konuşmalar zaten sizden beklenir hiç şaşırmadım doğrusu..Adamlıktan bahsediyorsunuzda adam olmaya dair en ufak bir özelliğiniz bile yok sizin..Siz takım tutar gibi parti tutan ve parti savunan partizanlarsınız sadece..Bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir topluluğa tahakküm edemez sakın unutmayın..Ak Partinin arkasında milyonlarca insan varken siz kim oluyorsunuzda o insanları aptal yerine koyuyorsunuz.. > bu kadar basit mi insanları tanımadan bilmeden aşağılamak..Bu kadar insan aptalda siz bir avuç azınlık mı akıllısınız..Güldürmeyin beni ya..Sizin böyle ortalığa tükrükle savurduğunuz küfürler bizde geçmez..Biz sözümüzü adam gibi söyler ve adam gibide arkasında dururuz..Davamızında sonuna kadar arkasındayız..
Madem devlet bahçeli sayesinde çözüldü başörtüsü sorunu neden tarihin tozlu sayfalarında ''başörtülü bacılarımın sorununu çözecem çözmeyen namerttir'' diyen sonrada değil bu sorun için bir adım atmak,birde üstüne kur'an kurslarına yasak getiren bahçeli zamanında elindeyken halletmedi bu sorunu.. Bıraksana sen ya..Siz olmasaydınız biz kendi sandalye sayımızla paşa paşa yine geçirirdik bu sorunu meclisten..Rahat ol sen..Hatta sizin deyiminizle AYIK OL kardeşim.. Tek milliyetçi siz değilsiniz..Milliyetçilik böyle ortalarda bağırıp çığırtmaktan ibaret değildir..
Alt 02-19-2008, 20:26   #117
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
senin gibi adamlarin selamini almiyorum AKP zihniyetindenne beklenir vatan topragi satgmaktan baska APOYA sayin Sehite Kelle bunlari inkar ediyorsnuz ama hadi DTP yi protesto edin hadin kalkin herseyi ülkücülerden beklemeyin

Sabah ateist olması muhtemel olan bir arkadaşla tartışırken kendisinde yanlış da olsa fikir emareleri, dava haysiyeti var olduğunu hissettim.En azından konuşabildik.

Ülkücü olan şu arkadaşa bakalım ki sadece siyasi kimliğimden ötürü ne kadar düşman kesilmiş bana.Yarın camiide beraber saf tutacağız bu arkadaşla...

Yazık ediyorlar.

Bu ülkenin insanlarına hep böyle yazık ettiler.Samanist Hüseyin Nihal, ne idüğü belirsiz Ziya Gökalp'ın peşinden koşanlardan/ koşturulanlardan daha fazlasını beklemek belki hata ama yine de üzülüyor insan, böyle bir milletten nasıl böyle katil ruhlu insanlar çıkıyor.Düşünmeye değer...

Alt 02-19-2008, 20:33   #118
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Ülkücüler böyle değildi taki Seyyid Ahmed Arvasi Hoca vefat edene kadar. o vefat ettikten sonra maalesef fransadan ithal 5 kuruş etmez milliyetçilik fikirleriyle Ülkcülüğün İslam kanadı yıkıldı sadece Türklük kaldı. bu seferde ortaya böle durumlar çıktı ama ne olursa olsun geçmişte ülkcülerin bu vatana millete verdikleri hizmet unutulmamalı inkar edilmemeli ve onlar bugünde hala ülkücü bu nedenle ilk başta verilen ülkcülerin demirbaş listesi adındaki saçmalığı bende kınıyorum çok gereksiz hakaret eden bir saçma yazıydı.bazılar işte bugünkülere söylenmiş bir şeydi filan demiş ama bugün zaten ülkücü yetişmiyorki ülkü ocaklarında zaten ülkücü yok bizde biliyoruz bahçelinin ne olduğunu bugün nasıl ülkücü adı altında insanlar yetiştirdiklerini ama geçmişte hizmeti olan insanlara ve onların yetiştirdikleri gerçek üşkücülere çok büyük hakarettir bu konudaki. eğer konu burala düşerse daha geçen gün samsunda Ak Parti meclis üyeleri belediye başkanını dövdü başkanda üyelere silah çekti konu galiba ihale anlaşmazlığı filan bunu neyle açıklarsını bunu hangi listeye koyarsınız. ki haberlerde çıkmayan şahsen benim tanık olduğum çok olay var. ihale dir vs. saçma bi konu bence.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 20:54   #119
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sabah ateist olması muhtemel olan bir arkadaşla tartışırken kendisinde yanlış da olsa fikir emareleri, dava haysiyeti var olduğunu hissettim.En azından konuşabildik.

Ülkücü olan şu arkadaşa bakalım ki sadece siyasi kimliğimden ötürü ne kadar düşman kesilmiş bana.Yarın camiide beraber saf tutacağız bu arkadaşla...

Yazık ediyorlar.

Bu ülkenin insanlarına hep böyle yazık ettiler.Samanist Hüseyin Nihal, ne idüğü belirsiz Ziya Gökalp'ın peşinden koşanlardan/ koşturulanlardan daha fazlasını beklemek belki hata ama yine de üzülüyor insan, böyle bir milletten nasıl böyle katil ruhlu insanlar çıkıyor.Düşünmeye değer...

Be mübarek insan veya bu konuyu açan mübarek insanlar ülkeyi kurtarmaya aday saygıdeğer kişi ve zevatlar hem aslı astarı olmayan yalan ve iftira dolu sözde demirbaş listesi diye bir konu açmışsınız ortalığı karıştırıyorsunuz ondan sonra lügat denen bu arkadaş siyasi kimlikten dolayı kin beslendiğin den bahseder.Bu nasıl çelişki anlatırmısın.Bu liste biz ülkücüleri hiddetlendirmekten başka hiç bir işe yaramaz bu nasıl yaklaşım böyle. Ülkücülüğe saygınız yoksa ülküye saygınız olsun.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 21:00   #120
Kullanıcı Adı
ceyhanli
http://www.mason.org.tr/index.php?op...d=39&Itemid=43

arkadaş bu listeye bakarsan ziya gökalpın nerde olduğunu görürsün. nihal atsız hakkında zaten bişey söylemeye gerek yok. İslam Dinine çöl kanunu Hazireti Ömer efendimizide katil gibi gösteren ama şamanizmi sözüm ona gök tanrıyı yere göğe sığdıramayan bir zihniyet türkçü olabilir ama ülkücü olamaz. ülkücülük Türk İslam sentezidir. biri olmazsa bunun adı Ülkücülük Turan olmaz. hala varmıdır bilmiyorum ama ocağa sor sana Ahmed Arvasi Hocanın kitaplarını versinler onlardan öğren ülkcülüğü.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)