02-19-2008, 23:35 | #1 |
'Vahşi hayvan' motivasyonu
F.Bahçe Teknik Direktörü, kendisi ve öğrencilerinin her türlü imkana sahip olduğunu belirtirken, 'Oyuna tüm konsantrasyonumuzu vermeli ve sahada vahşi hayvanlar gibi olmalıyız. Savaşma gücümüzden ödün vermezsek iyi bir takım olduğumuzu ispatlarız' dedi. Kendi internet sitesine Sevilla maçına ilişkin açıklamalarda bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, ilginç ifadeler kullandı. Brezilyalı hoca, ilk olarak, sahip oldukları ayrıcalıklı koşulları övdü ve bunun karşılığını vermeleri gerektiğini söyledi. “Herkese ayrıcalıklı olduklarını anlatmaya çalışıyorum' diyen Zico, “İyi maaşlara ve iyi futbol oynamak için herşeye sahipiz. Tüm konsantrasyonumuzu vermeli ve sahada vahşi hayvanlar gibi olmalıyız' diye konuştu. BEN ÇOK RAHATIM Sevilla'ya karşı iyi mücadele etmelerinin şart olduğunu anlatan Zico, savaşma güçlerini iyi gösterdikleri oranda başarılarının artacağını belirtti. F.Bahçe hocası, rakipten çekinmediklerini ve maçtan umutlu olduğunu da söylerken, “Ben rahatım, bu takımı zaferlere ulaştıracak kaliteli oyuncularım var' dedi. Herşeye karşın uyanık olmaları gerektiğini anlatan Zico, konsantrasyonu yitirmenin kötü sonuçlara yol açacağını, dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti. Fener'in en büyük silahı Saracoğlu Fenerbahçe'nin, en büyük kozu, Kadıköy performansı... Sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son 36 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Kadıköy'deki son yenilgisini ligde geçen sezonun 8. haftasında (1 Ekim 2006) Bursaspor'a (1-0) karşı alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından sahasında çıktığı 22'si lig, 7'si Avrupa kupası ve 7'si de kupa olmak üzere toplam 36 maçta 25 galibiyet ve 11 beraberlik aldı. Sarı-lacivertli ekibi, Kadıköy'deki son 10 Avrupa sınavında da yenen olmadı. Son mağlubiyetini, 2005-2006 sezonunda Milan'a karşı 4-0'lık skorla almıştı. F.Bahçe, o maçtan bu yana, 10 Avrupa kupası sınavında 7 galibiyet 2 beraberlik elde etti. kaynak yenişafak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-26-2008, 01:56 | #2 |
'Vahşi hayvan' motivasyonu
harbi napıor öle bee :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|