AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-20-2008, 22:30   #33
Kullanıcı Adı
batıl yok olucudur
Standart BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bukadar babayiğit insanların memleketimizde yetiştiğini görmek oldukça hoş, ama keşke bu cesaret cahillikten gelmiyor olsa ...

Keşke şeytandandır Necip fazıl, kullanmanı pek tavsiye etmem ;)

Alıntı:
Tohumlarınızın atıldığı yıldan itibaren faizli borçlanmanın kucağında olacaksınız, her gelen bir asırlık antlaşmalar imzalayacak, her gelen faizin kurbanı olacak, sonrasında siz devlet politikalarını ve antlaşmalarını hiçe sayarak, " Sildim, borcum yoktur. Borcumun faizinide vermem " diyeceksiniz ... Bu durum kabileler halinde yaşayan afrika ülkelerinde bile yokken, koskoca bir devletten yılların pasını bu şekilde söküp atmasını bekleyeceksiniz ...
Refah döneminde ya yoktunuz, yada çocuktunuz

Alıntı:
Başbakanın şahsi düşüncesini bilmezcesine sanki Başbakan faize " Helal " demiş gibi durumu göstermeye çalışmak ahmaklığın en üst seviyesi olsa gerek. Bu ahmaklığın karşılığını insanlar karşısındakini küfür ile itmah ederek ve küfre düşerek alırlar.
Göreceğiz..

Alıntı:
Biz başbakanımızın inancına iman ediyoruz, sizlerde bunun karşısında duruyorsunuz. Biz kişileri kafir ilan etmemekle ve alenen ben kafirim demeyen kişilere bu sıfatı yakıştırmamak ile imanımızı kurtarıyoruz, ya siz kelimeleri başka yerlerinden anlayarak imanınızı nereye koyuyorsunuz?
Allahu alem.Siz imanınızı kurtarın bizede dua edin ;)

Alıntı:
İslamiyet kelime avcılığı ile olmuyor malesef, kelimeyi şahadet bayrağını kafaya bağlayarak, batıl yok olacak demekle de olmuyor. Herkesin imanını kendisine bırakın ve kendi kalbinizi yoklayın. Kimsenin imanı sizi alaka etmez.
Alıntı:
Emri bil maruf nehyi anil münkeri bir gün uzun uzadıya konuşuruz sizle
batıl yok olucudur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)