AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Anketimiz: Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?
AKŞAM 0 0%
CUMHURİYET 2 1.85%
FANATİK 0 0%
FOTOMAÇ 0 0%
HÜRRİYET 1 0.93%
MİLLİYET 3 2.78%
POSTA 7 6.48%
RADİKAL 0 0%
SABAH 7 6.48%
STAR 1 0.93%
VATAN 0 0%
VAKİT 17 15.74%
ZAMAN 59 54.63%
DİĞER.. 4 3.70%
MİLLİ GAZETE 7 6.48%
Katılımcı sayısı: 108. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 02-24-2008, 00:25   #61
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?
Her fırsatta mütedeyyin kesimin üzerine hücum eden, ülkemizin önemli sorunlarının çözümü aşamasında topyekün saldırı yayınlarıyla Ak Parti'yi köşeye sıkıştırmaya çalışarak, ticari tavizler bekleyen Doğan Medya Kuruluşları ve Çukurova Medya Kuruluşlarını etkisizleştirmek için gazetelerinin alınmaması gerektiğine ben de katılıyorum.

Ancak, gündemi ve karşı görüşün savlarını anlamaya çalışanların o gazeteleri almasında bir sorun yok. YALÇIN Bey ' onların gazetelerini almayın' diye bize değil, halka seslenmeli. Zira bugün hemen her kahve veya çay ocağında POSTA Hürriyet Takvim Vatan gibi gazeteler var.

Gündem peşinde koşanların o gazeteleri alarak takip etmeleriyle TİRAJ hiç etkilenmez.
Bence YALÇIN Bey ve bizler bu haklı görüşü kahve milletine, bilinçsiz halk kesimlerine anlatmalıyız.

Vakit çok katı tutumuyla okuyucu geriyor. Ancak yine de Böyle Bir Gazete Olmalı derim. Grup 24'ün Tv 24 ve Star Gazetesi'ni almasıyla ve STAR'ın başına Mustafa Karaalioğlu'nun getirilmesiyle STAR iyi bir gazete oldu. Özellikle Pazar Açık Görüş eki çok iyi.
Çalık Grubu'nun Sabah'ı almasından sonra Sabah'ta taşlar yerine oturmaya başlıyor. Mehmet Barlas'ın başyazar olması, Engin Ardıç'ın transferi olumlu gelişmeler. BUGÜN gazetesi de sessiz sedasız iyi yürüyor. Yeni Şafak bildiğimiz gibi. Milli Gazete 'at gözlüklü' partizan tavrından vazgeçmedikçe kıyıda köşede kalacaktır.

ZAMAN'ı anlatmaya gerek yok. Zaman bugün Türkiye'nin en olgun en iyi gazetesidir.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 00:27   #62
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
En çok " okunan " gazete dediğimizde " Zaman " derim, en çok bakılanda sapık basının gazeteleridir herhalde ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 00:33   #63
Kullanıcı Adı
berat_2107
tabiki zaman gazetesidir .şu anda türkiyede dorgu haber yapam ve magazinsin yayin yapan gazete her zaman çok okunur.
berat_2107 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 00:37   #64
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Türkiye'de şu anda okunmaya en müsait gazete kesinlikle ZAMAN ama satış fiyatları ne yazık ki bence söylenenler kadar değil.Örneğin ZAMAN'ın açıkladığı sayı 700.000 civarı falan oluo ama bu gazetelerin en azından 1/4'i hizmetin dershanelerine,yurtlarına,okullarına falan dağıtılıyor.Ama bi posta gazetesi ne yazık ki çok satılıyor.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 02:56   #65
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye'de şu anda okunmaya en müsait gazete kesinlikle ZAMAN ama satış fiyatları ne yazık ki bence söylenenler kadar değil.Örneğin ZAMAN'ın açıkladığı sayı 700.000 civarı falan oluo ama bu gazetelerin en azından 1/4'i hizmetin dershanelerine,yurtlarına,okullarına falan dağıtılıyor.Ama bi posta gazetesi ne yazık ki çok satılıyor.
Yahu ikide bir "Zaman'ın rakamları gerçek rakam değil, yurtlara dağıtıyolar deyip duruyorsun arkadaş" Bir kere tiraj rakamları YAY-SAT 'ın açıklamasıyla belli oluyor. Yurtlara gönderilen gazeteler bu durumda tiraja dahil olmaz. Abonelere gidenler Yay- Sat a nasıl dahil oluyor bilmiyorum. Ancak, hizmet yurtlar murtlar. Ortada büyük bir başarı var. Bugün Tiraj Listesinin Başında bizden bir gazete var. Yani ne demeye çalışıyosun anlamadım ki. Bırak ta bu muazzam başarıyı kutlayalım. Doğan Grubu'nu aşabilmeyi kolay mı zannediyorsun sen. Zaman'ın abonelik sistemi ayakta alkışlanmalı. Neyi çekemiyoruz anlamadım ki. Hürriyet'te yapsın o kadar abone o da dahil etsin tiraja...
Alt 02-24-2008, 02:59   #66
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
En çok " okunan " gazete dediğimizde " Zaman " derim, en çok bakılanda sapık basının gazeteleridir herhalde ...

VesseLam
Necip Fazıl, gösteriyorsun Necip Fazıllığını bravo bravo...
Alt 02-24-2008, 03:04   #67
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Yahu ikide bir "Zaman'ın rakamları gerçek rakam değil, yurtlara dağıtıyolar deyip duruyorsun arkadaş" Bir kere tiraj rakamları YAY-SAT 'ın açıklamasıyla belli oluyor. Yurtlara gönderilen gazeteler bu durumda tiraja dahil olmaz. Abonelere gidenler Yay- Sat a nasıl dahil oluyor bilmiyorum. Ancak, hizmet yurtlar murtlar. Ortada büyük bir başarı var. Bugün Tiraj Listesinin Başında bizden bir gazete var. Yani ne demeye çalışıyosun anlamadım ki. Bırak ta bu muazzam başarıyı kutlayalım. Doğan Grubu'nu aşabilmeyi kolay mı zannediyorsun sen. Zaman'ın abonelik sistemi ayakta alkışlanmalı. Neyi çekemiyoruz anlamadım ki. Hürriyet'te yapsın o kadar abone o da dahil etsin tiraja...
oguzdesouza kabul ediyorum biraz fazla agresif yazdım. Tesbitine bişey demiyorum ama bunu sık sık yazdığın zaman olumsuz oluyor, onu demek istedim. Kusura bakma kardeş. Yani yoksa nasıl bir görüşe sahip olduğun ve Zaman hakkındaki düşüncen de belli zaten.
Alt 03-04-2008, 21:36   #68
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Vakit tabi ki,yani ben okurum ama hürriyeti alan çok var >
Alt 03-04-2008, 22:20   #69
Kullanıcı Adı
Neşe
vakit ve zamanı okuyorum ama bence en çok okunan gazete posta...
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 19:13   #70
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Lütfen kimse yanlış anlamasın yazacaklarımdan. Açık sözlü olduğum için söylüyorum. Türkiye'nin en çok okunan gazetesi Hürriyet değilmiş. Bulvar adlı gazete çok okunuyormuş. Ama Türkiye bunu söylemeye çekiniyormuş. Dış dünyada imajı bozulmasın diye.

Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir)