02-25-2008, 00:56 | #11 | |
TArtışıyorum...Kosavanın bağımsızlığı,Kürtlere örnek teşkil edecek mi?
Alıntı:
Burada sırpların konumundan ziyade, kürtlerin konumu daha önemli ülkemiz adına. Bölgesel Kürt yönetimini resmen tanımasakta ilişkilerimiz olduğu aşikar. yani kısaca kısmende olsak zaten ülkeler arası ilşkilerde onlarda arada kaynamakta ve bölgesel olarak tanınmakta. Birde şunuda belirtmek isterim, hıristiyanlar arasında mezhep ırkcılığı dış politikaları etkilemekte. avrupada tek protestan ülke olan Sırbistan o bölgede üvey evlat muamelesi görmekte ve doğal olarak mesheptaşı Rusyaya sığınmakta. Rusya'da mezhep ırkcılığı gereği Kosovaya karşı çıkmakta. Sırbistan tüm dünya savaşlarında başrol oynamıştır. Yeni bir savaş kapıdamı acaba? |
||
02-25-2008, 00:59 | #12 | |
Alıntı:
|
||
02-25-2008, 01:02 | #13 | |
Alıntı:
|
||
02-25-2008, 01:02 | #14 |
Bencede teşkil etmeyecektir. Nusrete katılıyorum. Kosava'yı kullanmak isteyenler olacaklardır provakatörlük yapmak isteyen ama sonucun başarısız olacağı muhakkak.
|
|
02-25-2008, 01:03 | #15 |
şu anda kürtleri arkadan destekleyen provakatörler yok mu .bunun en başında abd vardır.burada kürtlerin bagimsizliğini ilan etmesi amerikanın işine gelecektir.
|
|
02-25-2008, 01:04 | #16 | |
Alıntı:
|
||
02-25-2008, 01:07 | #17 |
bellibir süreden sonra işine gelecektir.kürtlerin kuzey ırakta bir devlet kurmasıyla dünyanın en büyük petrollerıne sahıp olacaktır.daha işine gelmez bundan sonrada .
|
|
02-25-2008, 01:10 | #18 | ||
Alıntı:
|
|||
02-25-2008, 01:11 | #19 |
peki neden şimdiye kadar ıraka girilmedi de şimdi girildi.neden ırak halkı degil de kürt halkına destek verildi amerika tarafından .
|
|
02-25-2008, 01:15 | #20 |
ıraka şimdiye girildiye birşey yok aralıklarla girildi ıraka abd de bölgede sırf kürtleri desteklemiyor şii yide sünniyide arapıda kürtüde destekliyor hepsini bölmeye çalışıyor ama bunu türkiye gibi bir müttefikinin sınırında yeni bir devlet kurmaya kadar götüreceğini sanmıyorum bu onlar için uzun dönemde çok büyük zarar olur
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|