![]() |
#51 |
![]() ben maçı izleyemedim izlemekte istemedim çünkü böyle birşey olacağını tahmin ettiğim için izleyemediğim hayırlısı oldu aynı şeyi biz geçen yıl sekiztaş maçında da yaşamadık mı ? daha ne konuşuyoruz ve ya konuşuyorsunuz kupanız hayırlı olsun ne kadar da hakkınız olmasada...
fazla söze gerek yok ANLAYAN ANLAR kalplerinizi sakın kırmayın sonra üzülürsünüz.... son söz Sayın Nİhat ÖZDEMİR'in “Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir” İkinci Başkanımız Nihat Özdemir, Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ın maçı resmen katlettiğini, yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine büyük iş düştüğünü belirterek, "Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir" dedi. Galatasaray'la oynadığımız ve hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartlar sonucu 8 kişi tamamladığımız maç sonrası İkinci Başkanımız Nihat Özdemir canlı yayında bir açıklama yaptı. Nihat Özdemir, "Bugün Türkiye'nin gözü bu maçtaydı. Maçın başından sonuna kadar, maç hakem tarafından resmen katledildi. Hakem, maçı seyredenlerde hiç zevk bırakmadı. Herkesi sinir küpü haline getirdi. Fortis Türkiye Kupası'nın lezzetini kaçırdı. Lugano'nun gördüğü ilk sarı kart haksızdı. Gökhan taç atarken, top toplayıcı ona doğru bir top daha attı ve Gökhan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Maçta daha sonra aynısını Alex, yaptı, hakem ona kart göstermedi. Volkan'ın yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama, Lincoln kalecimize küfür etti. Oyuncular tartışırken, hakem araya girmeye çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına yeni bir yönetim geldi. Geçen sene bizim bu kupadan nasıl elendiğimizi herkes biliyor. Burada da aynı tip hakem kararlarıyla yenildik ve kupadan elendik. Bu tip hakemler, Türk futbol tarihinden silinmelidir. Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük görev düşüyor. Bu hakemlerle hiçbir yere varılamaz. Maçta zevk alınacak nokta bırakmadı. Üzüntü ve hicap duyuyorum. Elenmemize değil de bu olanlara üzülüyorum" diye konuştu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() ya nihat özdemirinde kim olduğunu biliyor herkes :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
![]() Alıntı:
Galatasaray bu maçı bileğin hakkı ile kazandı mağlubiyete kılıf aramayın... 2 golü de hakem mi attı ? emin ol yarın dışarı çıkıp gururla gezicez..... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() evet kim olduğunu adım gibi biliyorum. kaç kere içeri girip sonradan çıktığını da biliyorum. kime çalıştığını da biliyorum.
bu arada biraz maçı izle. ondan sonra konuşalım istersen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Gerçekten arkadaşım önce maçı izle görmeden konuşma..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Bu maçı izlerken aklıma geçmiş zamanda dört kırmızı kart yiyip büyük hezimet yaşadığımız maç geldi.Acısı,sızısı falan oluyor ama geçer(tecrübeyle sabittir) ;)
Hakem bana göre de bazı kararlarda haksızdı fakat Volkan'ın atılmasını haksız bulmak üzgünüm ama futboldan anlamamaktır.Bence bir daha izlemekte fayda var. Ayrıca o pozisyon çok komikti.Kocaman bir Volkan küçücük bir Linkoln(boyutları tabii).Biri kaçıyor diğeri kovalıyor.Tom and Jerry gibi.Tabii Linkoln'un jerry kadar masum olduğuna inanmasamda ![]() Bu arada Galatasaray'lıyım :D Şimdi anlaşılmaz falan belirteyim dedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|