![]() |
#31 |
![]() Bana akşam yemeklerinde abilerin söylediğini değil cıa korumasını çürüten açıklama yapar mısınız?
Bana ADL-PAPA arabuluculuğunu açıklar mısınız?ü Bakın sayısısz Fetullah Gülen kasewdi izledim inanan arkadaşlara saygı duyarım ama laiklerin Tuncay Özkan'ı ile Fetullah Gülen arasında fark görmüyorum.İkisinide samimi bulmayıp söyediği il yaptıkları farklı şeyler diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() İstediğim cevabı almayıp beklediğim tarz bir cevap aldım sizin inancınıza düşüncelerinize saygı duyarım ak parti çatısı çok geniştir.İlla ki her konuda aynı düşünmemiz gerekmez.Ortak amaçlarımızda uzlaşabiliriz hepimiz Türkiye sevdalısıyız.Size ve görüşlerinize saygı duyuyorum.
Allaha emanet olun. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Ben bir zamanlar o cemaatin evlerine çok gitmiştim.. Gülen'in kitaplarını okumuştum.. Allaha çok şükürler olsunki böyle yeryüzünün en güzel en hayırlı insanlarına sahip bir ülkeyiz diyorum.
Tanımayanlar için ---> http://tr.fgulen.com/ www.herkul.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Bende evlerine gittim.Sitesine girdim.Neyse bu konuda inançlarınıza saygı duyup pravakatör gibi herşeye cevap yazmayı bırakıcağım.Saygılarımla....
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Evlere gitmek sitesine girmek bence bir insanı tanımaya yeterli değildir..
Hiç Said nursi nin kitabını okudunuz mu? Eğer okuduysanız onun ışığından gidenler nasıl insanları kullanıp ticaret yapar ve nasıl olurda cıa ajanı olur.Eğer öyle olsaydı cıa ajanı oldğu spekülasyonları ortaya çıkar mıydı...tabi ki hayır çok iyi kamufle ederlerdi..bence bu kadar güzel şeyler yapılmışken biraz bu yapılan güzel şeylere bakalım ve düşününelim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() [i][b]Cemaatinde hiç bulunmadım fakat bu ülkeye verdiği hizmet büyük!
Cemaat evlerinde İslam'ın öğretilmesini suç olmarak görmüyorum! Risalei Nur'u herkesin okumasını tavsiye ederim! Yurt dışında açtığı okullarda dünyanın her milletinden çocuklara İstiklal Marşı'nı okutmasını bir gurur vesilesi olarak görüyorum! Dersanelerinde yetiştirdiği onlarca genci mühendis ve doktor yapan bu kişinin bu insanlara meslekten çok ahlak kazandırdığını düşünüyorum! Fetullah Gülen'i CIA ajanı olarak gösterenlereyse sadece gülüyorum... O kadar saçmaladılar ki artık koskoca istihbarat servisi CIA'nın adamlarını bile ortaya çıkarıyolar helal olsun(!) |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Bazı gözler vardır ki, bakar ama göremez. Hizmet'in gerçekleştirdiği uygulamalar her zaman Allah'ın rızası ve Müslümanların bekası içindir. Zaman Hizmet'in haklılığını ortaya koyacaktır.
Yakın bir zamanda Hocamızın ziyaretine gideceğiz inşaAllah. Mevla Hazretleri kendilerine uzun ömürler ihsan eylesin. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
olsa kendine vakit kalmaz..Eylensin ona CIA ajanı diyenler Biz onlarla eyleniyoruz Gülen güzel insan... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|