AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-02-2008, 13:37   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Hizbullah Hamas'a Yardım İçin İsrail'i Vuracak

Siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma karşılık Lübnan Hizbullah savaşçılarının Hamas'a yardım...

Siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma karşılık Lübnan Hizbullah savaşçılarının Hamas'a yardım için İsrail'i vuracağı iileri sürüldü.

Siyonist ajanların Suriye'nin başkenti Şam'da Hizbullah direniş komutanı İmad Muğniye'yi şehid etmesinin ardından Hizbullah'ın İsrail'den şiddetli bir şekilde intikam alacağı beklenirken, Amerika Hizbullah'a karşı İsrail'i korumak için Lübnan açıklarına bir savaş gemisi gönderdi.

Amerikan ve İsrail istihbarat kaynakları, Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırı ve katliamlara karşılık Hizbullah'ın Hamas'a yardım etme sözü verdiğini ileri sürerken yeni savaş senaryoarı da çizilmeye başlandı.

Siyonist rejim istihbarat kaynaklarının savaş senaryosu şöyle:

1- Hizbullah'ın askeri komutanı İmad Muğniye'nin şehid edilmesinin intikamı için İsrail'e karşı ülkenin içine sınırdan saldırı düzenleyebileceğini ihtimali var..

Hizbullah Hamas'a yardım edeceğine söz vermişti..

Muğniye'nin şehadetinin 40. günü Mart 22-23 ü - aynı zamanda Şeyh Ahmed Yasin'in şehadet yıldönümü- endişeli bir şekilde bekleniyor..

2- Böyle bir durumda, İsrail'in orduyu Hizbullah'a çevirerek savaşı Lübnan'a taşıması bekleniyor.

3- İsrail ordusu Hayfa kentine Patriot savunma bataryaları konuşlandırdı.

4- İsrail yönetimi "İsrail'in kuzeyinde halkın güvenliğinin sağlanması için yeni sığınaklar inşa edilmesi ve bu sığınakların 10 Mart tarihine kadar hazır olmasını istedi.

5- Filistinli direniş gruplarının bölgede Suudi Arabistan, Amerika ve İsrail hedeflerine saldırı düzenlemesi bekleniyor.

6- İsrail'in zor durumda kalması halinde destek sağlaması için Lübnan açıklarında ABD'nin Cole savaş gemisi bekletiliyor. ABD savaş gemisine yeni bir askeri destek grubu katılacak.

http://www.velfecr.com/haber_detay.php?haber_id=6772

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)