![]() |
#1 |
![]() polis: ehliyet ruhsat lütfen
duygu: buyrun polis kimlikleri de görelim duygu: benım kimliğim yok polis : nasıl yok duygu : basbaya yok polis : ozman buyrun işlem yapalım dugu: ya ehliyet ya o kimlik felan* duygu bir gün trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur... Polis; "Beyaz uno çek kardeşim park yasak!" gibilerinden bir anons yapar... duygu el kol hareketleri yardımıyla " ekmek almaya geçiyom hemen çıkacam" der !.. Yarım saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu patlatır; "Beyaz uno, ekmek nerde kız?" araba takla atmıştır ve ters durmaktadır trafik polisi yaklaşır cama eğilir ve sorar : -polis: hanfendi takla atmışınız duygu: atmışsam atmışım sana ne! Polis:iyi günler hanfendi,hayırlı yolculuklar duygu:Teşekkür ederim kolay gelsin.Hayırdır aramamı mı war? Polis:Yok efendim ehliyet ruhsat alabilirmiyim? dugu:Tabiki,noldu? Polis:Radara yakalandınız 120km hızla duygu:Mümkün değil 160'dan aşşa düşmedim Polis: hönk! ? polis:arabanı çek arabanı (duygu bankada atmde bir dakika para çekip gelcem diye el kol hareketleri yapmaktadır) polis: çek çek 100 milyon da fazla çek, ceza yazdık. Duygu çevirilen arabasından iner ve sizin yüzünüzden işe geç kalıyoruz polis:görevimiz hanfendi duygu:böyle göreve ben.. allah belanızı versin.. ve koparan sahne ; polis megafondan anons yapar polis:bela okuma bela okuma devam et..** hiss bayan nereye gidiyosun kirmizi yaniyor -ne var be ablama gidiyorum polis: radara yakalandınız 120 mil. yazıyorum duygu: bişeyler yapamazmıyız polis: ne gibi duygu: 20 vereyim fiş almayım polis: bu seferlik böyle olsun* ehliyet ruhsat hanfendi. 168 le radar girdiniz. - polis abi vitesi boşa alınca hızlanmış farkında değilim. polis: merhaba iyi günler duygu: sizede polis: ehliyet russat alabilirmiyim duygu: sebeb polis: kırmızı ışıktan geçtiniz duygu: yok memur bey ben öyle şeyler yapmam sarı yanıyordu geçtim hatta bi komyonda geciyordu baktım o gecerse bende gecerim dedim bastım gaza geçtim polis:bakın kamera görüntüsünü izletebilirim duygu: tamam izleyelim polis buyrun söyle gelin duygu: tamam polis: bakın bi sizsiniz duygu: evet ya cidden benim bayada iyi gözüküyor amma gidiyormusum be vay anasını ben neymisim *
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|