![]() |
#1 |
![]() CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla “Parti Okulu” adı verilen bir eğitim programı başlatıyor. Ocak 2008 tarihi itibariyle hayata geçirilecek olan Parti Okulu'nun ilk eğitim dönemi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ders ile başlayacak.
TARTIŞILIR BU ADAMIN VERCEĞİ DERS.) ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Ocak 2008 tarihinde açılacak “Parti Okulu”nun ilk dersinde, "Sosyal Demokrasi'nin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği"ne ilişkin bilgi ve düşüncelerini gençlerle paylaşacak.
Doçentlik tezi "Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi" olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek. CHP İstanbul Gençlik Kolları’na yönelik hazırlanan eğitim programı daha sonra genişletilerek siyasete ilgi duyan tüm gençlere yönelik olarak sürdürülecek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() nie öle diyosun ya..adama dini ve askeri dehaa :D :D :D :D :D diyanete hata askere bile akıl veriyo..sebi sübyanlara niye vermesin :D :D :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Olay olur :D ülke elden gider :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |