AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-07-2008, 21:14   #1
Kullanıcı Adı
yasinarslanpay
Standart Usulca bir sızı var içimde . Gitmek ne garip şey ÖMER
Aslinda bu yazacaklarimi kime neye yazdığımı bilmiyorum ama yıllardır görmediğim arkadaşım Ömer'e yaziyorum...

Usulca bir sızı var içimde dile getiremedğim yalnız benim yalnız bana ait bir acı var içimde ismini koyamiyorum. Bugün yine güzel başladı gün ama gün geceye çalarken içime gecenin karanlığı girdi sanki. Bugün hayatın ne kadar anlamsız olduğunu bir kez daha gördüm sanki neydiki bunlar ugraştıklarımı düşündüm biran oda ne meğer ne kadar değersizmiş.
İnsanın içindeki ukteleri o kadar çokmuş ki aglamak istiyor insan kaybettiklerine kaybedeceklerine. İşte bugün öyle bir durumdayım . Ömer Ömer üşüyorum Ömer özlüyorum ama biliyorum bir gün benimde kapımı çalacak bu zalim kader.
Gideceğiz bizde usulca sanki hiç varolmamışçasına. Ben sana yaziyorum Ömer bilmiyorum bu yazdiğim sanami yoksa
ismine koyamadiğim içimdeki okorkunç sızıyamı .Ömer sana yazıyorum kardeşim çünkü konusçak kimsem yok .Sana yaziyorum çünkü sen ismini koyabildiğim özlemlerindensin dostumsun. Dertdaşımsın. Yalnızım Ömer yalnızım şu aile albümümden bir fotograf daha solarken yalnız Olabildiğince boş bir oda olabildiğince Yaşlı gözlerim var. Ölüm ölüm o
kadar kötü ki insan bir sevdiği ölünce farkediyor. . Hele birde erken bir ölümse biliyorum tüm ölümler erkendir. Ama gerçek erken ölümlerdense İşte ozaman ah ulan ah be nereye gittin niye gittin daha yapılcak çok şeyimiz vardı.Diyesi geliyor insanın diyorda ama bakiyorki elden birşey gelmiyor. Olsun diyor olsun. bekle bende geleceğim korkma vademin dolmasını bekliyecek değilim . Gelceğim.. bekle. O zaman ona hoşçakal demiyeceğim madem bende gideceksem ona niye elveda diyeyimki. Bekle bende geliyorum demek yanlismi olur. Yine derdimi paylaştın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.

Yasin.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)