03-08-2008, 00:33 | #1 |
dennis bak-KAL; ÖZKANLA karşılaşınca...
bizim dennis bay-kal bahçesinde güllerle ilgilenirken eline diken batar ve
eli kanar, küçük tuncay (özkan) şaşkınlıkla sorar) -aa -noldu çocuk -senin eline diken batar mı -sen ne diyon rodosa bile yüzerim -senin elin kanar mı? -kanamaz -kanamaz mı? -kanar -ama sen dennis bay-kal degil misin? -öyleyim çocuk.. -ama -sen şimdi bırak benim kim oldugumu.. bu ülkeyi yönetmeye talipsen muhalefet yapacaksın, hizipçilik yapacaksın,darbe tellalıgı yapacaksın,halktan uzak siyaset yapacaksın,halk bilmez diyeceksin... muhalefet öyle yapılmaz böyle yapılır diyenler olacak,parti içi muhalefet olacak.. sen kendine şunu soracaksın: ben atatürkün partisini kendi babamın çiftligi yapmak istiyor muyum ? ben burda ölene kadar muhalefet yapmak istiyor muyum? ben her işi yokuşa sürmek istiyor muyum? eger çok istiyorsan ne halk ne bu ülke ne demokrasi ne de parti içi muhalefet umrunda olmayacak. Bu uğurda seçim hezimetleri alacaksın bunları takmayacaksın asla istifayı düşünmeyeceksin. kim olursan ol tek istegin o koltukta oturmak olacaktır. anladın mı ? -anladım -aferin sana! hadi bakalım devam...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|