AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 03-08-2008, 00:57   #11
Kullanıcı Adı
gerçekçi
Standart dennis bak-KAL; ÖZKANLA karşılaşınca...
Bazı şeyleri benim düşünccelerimi kafanız almıyor hiç şaşırmadım.Provakatör gibi tepki vermek için buraya daha fazla yorum yazmıycam ama ....
''anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...''
Alt 03-08-2008, 00:57   #12
Kullanıcı Adı
romakudüs
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
şudur ki biz bir M.Kemal öyküsü üzerinden iki insanla dalga geçiyoruz.Ki aşağılık bir şey.Ki M.kemalle dalga geçiyoruz şerefsizliktir bu....
Şimdi ikinci nokta ise biz elalemle dalga geçmeyip eleştirilerede açık olmasını bilmeliyiz.Ve halka nasıl daha çok hizmet edip nasıl bağımsızlıkçı duruş sergileriz onu konusalım...
Ama rodosa yüzmelerini bende isterim :D
Allaha emanet olun
Az önce biz de küfür yok diyordun. Şimdi sen ediyorsun. Burada benim hiçbir arkadaşıma şerefsiz diyemezsin, yaptığı birşey için de şerefsizlik diyemezsin. Fıkray oranla buranla anlama, beyninle anla...
abi bu tür adamlar için konuşmaya değmez belli adamın amacı laf sokmaya gelmiş
en iyisi yetkili biri banlasın bitsin
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 00:58   #13
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
[quote=nusret ]
Alıntı:
şudur ki biz bir M.Kemal öyküsü üzerinden iki insanla dalga geçiyoruz.Ki aşağılık bir şey.Ki M.kemalle dalga geçiyoruz bu....
Şimdi ikinci nokta ise biz elalemle dalga geçmeyip eleştirilerede açık olmasını bilmeliyiz.Ve halka nasıl daha çok hizmet edip nasıl bağımsızlıkçı duruş sergileriz onu konusalım...
Ama rodosa yüzmelerini bende isterim :D
Allaha emanet olun

bu olaylara hala mizah olarak bakmaya devam ediyorum nusret kardeş.biz bunlara anlata anlata dilimizde tüy kalmadı boşverelim herkes bildigini okusun...
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 01:00   #14
Kullanıcı Adı
romakudüs
Alıntı:
Bazı şeyleri benim düşünccelerimi kafanız almıyor hiç şaşırmadım.Provakatör gibi tepki vermek için buraya daha fazla yorum yazmıycam ama ....
''anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...''
yav senin şu fıkrayı kafan almıyor gelmiş bize benim düşüncelerim falan filan diye laf atıyorsun ilk önce kendi kapasiteni kontrol et sonra gel laf at
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2008, 21:17   #15
Kullanıcı Adı
RÜMEYSA61
Arkadaşlar fıkra çok hoş olmayabilir ama bu kadar tepkiye de gerek yok kalp kırmaya değmez bence!Yazının doğruluk payı çok var ark düşüncesine saygı duyarım ;)
RÜMEYSA61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)