![]() |
#331 |
![]() SLM BEN YENİ KATILDIM GÖNÜL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
![]() Hoşgeldiniz..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
![]() 1-22:59
2-Adem EMRE 3-1 Ekim Terazi 4-Yok 5-Evet 6-Cola Yada Pepsi Asitli içeçek tercih etmiyorum ikisinede hayır ![]() 8-23 9-Belirli bir tür yok her türlü müziği dinlerim yabancı parçalar hariç 10-gül 11-geyik 12-kırmızı beyaz 13-yarını düşünmek iyidir de şöyle olucam böyle olucam gibi bi hedef yok nasip kısmet 14-bilmiyorum 15-AiLe 16-Futbol ile ilgim yok 17-Ailem 18-var 19-yaşadığım ülkedeki insanları 20-acaba yemek hazırmı yoksa yine sonamı kaldım 21-otobüste yolda gülmek kahkaha atmak 22-Albert Einstean yada Fatih Sultan Mehmet 23-Hayatımda gördüğüm en karaktersiz şereften noksan insansın 24-Deswa 25-Kick Boks ve Hapkido 26-Yerine göre ama hiç bişeyden çekinmem 27-Türkce İngilizce azda fransızca 28-merhaba 29-23:04 30-üni deim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
![]() hoşgeldiniz
|
|
![]() |
![]() |
#337 |
![]() 1-Saat kaç ? 23:15
2-İsim? macar 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 30.11.1974 - yay 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? cola 7- snaırım burada bira mı şarap mı diye sormuşsunuz ama nedendir anlamadım silmişsiniz. ben yine de cevap vereyim: bira 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? rock, metal ve ilginçtir tsm 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? cahil sohbetler 12-Sevdiğin renkLer? mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? gelecek için bir umudum yok ![]() 14-A$ıkmısın? bilmem ![]() 15-AiLeiLen mi tek mi? her ikisi de geçerli 16-Tuttuğun takım ? göztepe 17-OLmazsa oLmazın ? tabii ki öncelik sağlığımda ama bu gibi değerler dışında bir şey soruluyorsa sigarammm 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? çoook var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? çok şeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? offf erken kalkmaktan nefret ediyorum ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? yalan 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? istemem 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? her şeyi söylüyorum ki:P 24-Takma adın ? bana hitap eden kişiye göre değişir 25-En sevdiğin spor? yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? seni seviyorum 29-$imdi saat kaç? 23:19 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? oooo mezun olalı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
![]() bo hoşgeldin yazıları bana ise çok teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
![]() EVET AKP DEMOKRASİSİ BURDA DA İŞLİYOR! KENDİ SEMPATİZANLARININ YAZILARI KALIYOR, BİZİMKİLER SİLİNİYOR! KENDİ KENDİNİZE EĞLENİN BAKALIM, FORUMUN ADINI DA "ESKİ AKP FORUM" DİYE DEĞİŞTİRDİĞİNİZ GÜNLERİ DE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH!!!
|
|
![]() |
![]() |
#340 |
![]() Yeniden yeniden inadına yeniden
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |