![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
![]() adamın kendi oğlu bu yaa ![]() yanılmıyorum değil mi aa ne merakta kaldım yaa çok kötüyüm |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() neyse sabredelim bakalım
oğlu oğlu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() adamın kendisi arkadaşlar
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
aaa, olmaz ki bu sorunun iki cevabı var > ![]() yök e söliyelım soruyu araştırmaya alsın 8) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() doğru cevap adamın kendisiydi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() kendisi mi ?
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() vallaha aklıma gelmişti de yok artık demiştim..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() hayır değil ya oğluu
ya resimdeki adamın babası benim babamın oğlu demiyo mu adamın başka kardeşi olmadığına göre babamın oğlu dediği kişi kendisi olabilir ancak resimdeki adamın babası babamın oğlu = resimdeki adamın babası benim değil midir resimdeki adam, adam9ın oğlu olur nası çabaladım yaa yok eğer bu yanlışsa bu kadar çabaya kendimi çok salak hissetcem (hissedeceğim) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Resme bakan adama Osman dersek, resme bakan adamın babasıda Hayrettin olsa ve Osman'ın oğlunun adı da Şerif
![]() Şu sözde geçen kişilere isim verebiliriz ![]() Bu Resimdeki Adamin Babasi Benim Babamin Oğludur. Bu resimdeki x'in babasi, Osman'ın babasının oğludur. Osman, Hayrettin'in oğlu olduğuna göre: Bu resimdeki x'in babasi Hayrettin'nin oğludur. Hayrettinin tek oğlu olduğuna göre(Osman'nın kardeşi yokmuş): Bu resimdeki x'in babasi Osman'dır. Osman'nın oğlu Şerif olduğuna göre: Bu resimdeki Şerif'tir. Adamın adını bile buldum.:D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|