AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-15-2008, 17:54   #281
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani.
VAROL KARDEŞİM,İŞTE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BUYDU ZATEN..
BÖYLE AYAK OYUNLARI İLE BİRİNCİ OLURSUN HATTA DÜNYA REKORUDA KIRARSIN..
ÖNEMLİ OLAN BAYİİ SATIŞLARI..
OBJEKTİF OLAN O...
BU ARADA BENDE VAKİT OKUYORUM,İHMAL ETMEYELİM :D
sizi anladım ben zaten ;) bizim dersaneye yaklaşık 30 40 tane geliyordur zaman herhalde. sadece bizim şubeye 30 gelse 21 şube var bursada istambulda da en az 60 şube olduğunu düşünsek onlarada hergün bir 50 tane zaman gazetesi gelse (onların öğretmen sayısı fazla olduğunu düşünsek) gerisini siz hesap edin

NOT: beni yanlış anlamayım kimseyi yermek için söylemiyorum bunları. sadece kendi yaptığım tespitler
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 18:19   #282
Kullanıcı Adı
SAHILL35
allah razı olsun
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 18:24   #283
Kullanıcı Adı
isimsiz
amin ecmain.
Alt 03-15-2008, 18:33   #284
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani.
Hocanız sizleri evrensel değerler ile barışık kılmak için öz veri ile calışmış ama siz hocanıza biraz saygı duyup gazetenin içeriği ve insana kazandırdığı ufuktan bir nebze nemalanmamışşınız oysa içerik değerleri ile beslense idiniz bu sui zanlara gark olmazdınız, bazen davanın ehemmiyetini hisseden ruhlar zayıf iradelerin üstüne sağnak sağnak yağarmış ,gazetenin satış noktaların koordinatları hakkında bilgi edinme yerine insanlığa ve topluma kazandırdıkları ile haşır neşir olsa idik bu gün yapısal ve dokusal olarak aynı anda aynı şeyleri hissetip farklı kulvarlarda koşan ama küfre karşı tek yürek olmayı başarabilirdik sevgilerimle
sizde öğretmensiniz galiba? hep aynı sözler. neyse saygımdan dolayı susayım sonuçta üç yıldır bu cemaatin toplantılarına giderim programlarında yatılı kalırım açıkçası hocalarımıda çok severim. nankörlük edemem. SAYGILARIMLA
Alt 03-15-2008, 18:42   #285
Kullanıcı Adı
SAHILL35
Alıntı:
Alıntı:
[color=orange]bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani. color]
Hocanız sizleri evrensel değerler ile barışık kılmak için öz veri ile calışmış ama siz hocanıza biraz saygı duyup gazetenin içeriği ve insana kazandırdığı ufuktan bir nebze nemalanmamışşınız oysa içerik değerleri ile beslense idiniz bu sui zanlara gark olmazdınız, bazen davanın ehemmiyetini hisseden ruhlar zayıf iradelerin üstüne sağnak sağnak yağarmış ,gazetenin satış noktaların koordinatları hakkında bilgi edinme yerine insanlığa ve topluma kazandırdıkları ile haşır neşir olsa idik bu gün yapısal ve dokusal olarak aynı anda aynı şeyleri hissetip farklı kulvarlarda koşan ama küfre karşı tek yürek olmayı başarabilirdik sevgilerimle
YALÇIN KARDEŞİM KENDİSİ BENİM HOCAM OLMUYOR..
DOLAYISI İLE SÖYLEDİKLERİNİ ÜSTÜME ALINMIYORUM..
SELAMETLE
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 18:44   #286
Kullanıcı Adı
isimsiz
tam söylediklerinze cevap yazacaktım ki mütevvelli olmanız size karşı saygımı daha çok arttırdı. sizi kırdıysam hakkınızı helal adin. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Alt 03-15-2008, 18:53   #287
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Alıntı:
tam söylediklerinze cevap yazacaktım ki mütevvelli olmanız size karşı saygımı daha çok arttırdı. sizi kırdıysam hakkınızı helal adin. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Rica ederim güzel insan ,birileri çok güzel geleçek örgülemesi yaparken bizler bunlara gedik acmak la inanın kendi güvenlik duvarlarımıza zarar veriyoruz halbuki o kadar çok uğraşılması gereken büyük aksaklıklar varki bütün iradelerin odaklanacağı bu meselelerin olması umudu ile sevgiyle kalın sizde hakkınızı helal edin
size hak veriyorum karşımızda zalimler dururken birbirimize düşmenin zamanı değil bir insan namaz kılıyorsa müslümanım diyorsa Peygamberden bahsediyorsa onun siyasi görüşü bizim için önemli olmamalıdır.
Alt 03-15-2008, 19:29   #288
Kullanıcı Adı
murat kurt
Bi dakka ya hoop arkadaşlar ne oluyor ya sözlere dikkat!!
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 23:26   #289
Kullanıcı Adı
florasan
açıkçası zaman gazetesinin tarafsız olduğunu düşünmüyorum akp nin bülteni gibi çalışıyorlar
ayrıca aboneleri tarafından da pek okunmuyor
ve zorla abone yapıyorlar
geniş kitleye hitap edemiyorlar maalesef
florasan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 23:54   #290
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
florasan Nickli Üyeden Alıntı
açıkçası zaman gazetesinin tarafsız olduğunu düşünmüyorum akp nin bülteni gibi çalışıyorlar
ayrıca aboneleri tarafından da pek okunmuyor
ve zorla abone yapıyorlar
geniş kitleye hitap edemiyorlar maalesef
Kesinlikle haklisin zaman, milli gazete gibi genis kitlelere hitap etmiyor, kendileri calip, kendileri oynuyor hem milli gazete gibi bütün partilere yer vermiyor,bakiniz milli gazeteye hic bülten havasi varmi, tiraj dersen oda yerinde, her kesimede hitap ediyor, zaman gazetesinde örnek alsin bakayim milli gazeteyi 8)

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)