![]() |
#21 |
![]() seLamLar korkunun ecele faydasi yok bilmiyorlar sabır sadece sabır ama nereye kadar sabır seLam ve dua ıle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Ak Parti'nin kapatma gerekçeleri gerçekten komik ve bazısı da yalan haber üzerine kurulmuş gerekçeler. Bunu yapan insanların düşünce yoksunu oldukları her halleriyle aşikar eyliyor düşüncelerini. Sayın Bülent Arınç'ın dediği gibi "Bu iddianame çok zayıftır, kin ve garezin ürünüdür."
Ve beni en çok üzen , derinden yaralayan üniversitelerde ki yasağın kalmasından kaynaklanan rahatsızlık sonucu bu davanın açılması olmuştur. Ülkesini seven ve ülkesinin gelişip kalkınması, istikrar ortamının devam etmesini isteyen genç kızların okumasından rahatsız olmanın en bariz göstergesidir izledikleri yol. Yazık ki, çababları sonuçsuz kalsa bile Türkiye olarak bir adım geriye gittik. Keşke ülkemize "kuru ideolojiler" değil de insanların emek ve gayretleri, hizmet aşkı yön verse... Belki bir gün o günlerde gelecek. O günlerin gelmesi de bizim azim ve inancımıza bağlı değil midir? selamlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() haklısn kardeş seLAmlarr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() ADALET ve kalkınma partisinde de birkaç bakanın ADALETsiz davranışlarıyla Attıkları bumerang kendi kafalarına çarpmış oldu.Çok şükür..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Dava açacaklarını duyunca kesin ve geçerli delilleri var galiba diye düşünmüşdüm :D
Haberi okuyunca gördüm ki saçmalıyorlar Yalanları ayaklarına dolansın Bu dönem bizi yormaz inşaallah Bugun Başbakanımızı dinledim ve içim rahatladı Rabbim AK olan yüzümüzü tekrar AK eylesin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() HAKSIZLIĞI HAK OLARAK BİLENLERDEN HAK DAVA ETMEK HAKKA HAKARET OLDUĞUNDAN, BU SAÇMA İDDİALARA CEVAP VERMEYE TENEZZÜL ETMİYORUM, KAPATILMAKTANDA KORKMUYORUZ GEREKÇELER NE OLURSA OLSUN....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |