![]() |
#1 |
![]() Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı
Av. Can Yılmaz Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yürütme Kurulu İl Başkanı .............................. Av. Can YILMAZ Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı .... Ahmet DALDAL Teşkilat İşleri Başkanı ............... Koray GÜNEŞ Seçim İşleri Başkanı ................. Ömer İNCEDAL Tanıtım ve Medya İşleri Başkanı .. Cevdet BABA Dış İlişkiler Başkanı ................... Adnan AYTAŞKIN Sosyal İşler Başkanı .................. Nuray TÜRKMEN Üniversite İşleri Başkanı ............. Kübra OZAN Halkla İlişkiler Başkanı ................ Gülseren ÖZTÜRK Mali ve İdari İşler Başkanı ........... Ahmet Yasir KUZU Eğitim İşleri Başkanı ................... Cihan TOSUN Ar-Ge Başkanı ........................... Mustafa YOLDAŞER İl Sekreteri ............................... Murat ACAR Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkanı Av.Can Yılmaz 1- Adnan Aytaşkın 2- Ahmet Daldal 3- Ümit Eser 4- Mehmet Karhan 5- Zuhal Akın 6- Mahmut Arslan 7- Koray Güneş 8- Ömer İncedal 9- Cevdet Baba 10- Nuray Türkmen 11- Kübra Ozan 12- Gülseren Öztürk 13- Ahmet Yasir Kuzu 14- Cihan tosun 15- Mustafa Yoldaşer 16- Murat Acar 17- Halit KARADENİZ 18- 19- 20- . . . devamı gelecek....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, aydın, il gençlik kolları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|