Peki arkadaşlar şehitlerimize bu vatan için can veren o yüce insanlara kelle kelimesi üstelik canlı yayında söylenen bu sözü demi agız alışkanlıgı olarak nitelendireceksiniz..
saygılar
Bende kelle derim.. Ne var bunda kızacak..Kellenin sözlük anlamı baş kafa ser demek değil mi arkadaşım..Bazıları ''bu vatan için nice baş verdik'' diyebiliyorsa,bazılarıda''nice kelle verdik'' diyebilir pekala.. : yani kellenin manası kötü bir şey midir ki bu kadar sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum.. :-\ bende derim..Bu vatan için benim kuzenimde kellesini verdi kardeşim.. > düşün artık kuzenim kellesini verdi..Hadi banada hain diyin.. > hakkaten anlamıyorum ya..Ortada hakaret yok art niyet yok..Cümle belli,cümlenin gittiği yer belli..O kadar sorun varken bu kelimeye senelerdir takmanız beni acayip derecede sinir ediyo..Lütfen artık..Karalamak yerine varsa gördüğünüz daha mantıklı bir hatası buyurun tartışalım..Kelle demişmiş..bende diyorum işte.. >
Kuzenin şehit olmuşsa eger Yüce ALLAH TAN Rahmet Dilerim...
Fakat gerçekten senin kuzenin şehit olsa bile senin ona KELLE demeye hakkın yok bu kelime bu kadar basite indirgenemez..Ama Bu vatan için şehit olan büyük insanların aileleri senin gibi düşünmeyip başbakana dava açmış olabilirler buda onların görüşüdür saygı duymamız gerekir degilmi arkadaşım...Burada bu forumda demokrasi çerçevesinde tartışıyoruz bende 2 dönemdir ak partiye oyumu verdim ama bu hiç bir şeyi tartışmıyacam anlamına gelmez...
Saygılar...
Ne demek kelle demeye hakın yok...Ben ona kelle mi diyorum kardeşim..Kellesini vermiş diyorum dikkat edin..Ayrıca onlarca kelle verdik bu vatan için evet..Yani kellenin anlamı nedir bu kadar sorun yapmanızı gerektirecek..? > Kellenin anlamı baş değil mi aynı zamanda..Falanca kişi vatan için onlarca baş verdik diyebiliyorsa bende vatan için onlarca kelle verdik derim.. :-\ kelle lafı hakakret değilki söylemeye hakkım olmasın..