Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin..
|

Hazımsızlık, kuyruk acısı...
Sanıyorum bizi farklı bir görüşten zannettin sen.
Defalarca söyledim. Bu gibi tabirler yada iteleyici kelimelerle sürekli muhatap oluyoruz zaten. Eğer bunlara takılıp kalsaydık bunca şeyi yazamazdık değilmi?
Seni tarafından ciddiye alınıp alınmaması da çok önemli değil. Sen almazsan birileri alacaktır elbet. Yada hiç kimse bile almasa sorun değil. Önemli olan denilebilmesidir.
Sizin yolunuz eğer bu milletin yeniden dünyaya nizam verecek yolda ilerlemesi için gerekli planların yapılması için yapılacak çalışmalarsa, sizden çok biz buna destek oluruz. Yok bu milleti rayından ve ana olundan çıkarmak için dahili ve harici odaklarla bilerek yada bilmeyerek birlik olursanız, işte o zaman yolunuzda taş değil kaya oluruz. Bu milletin başka mecralara ve yanlışlara gitmemesi için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele ederiz.
|
Ama ben sorularima cevap alamiyroum, hep ayni nakarati söylüyorsunuz ben diyorum ki size bu hakki kim veriyor, sen kimsin, necisin, beni sorgulama hakkini nereden buluyorsun?
Bak ne güzel ciddiye alinmadigini anlamaya basladin, bazi seyleri anlaman zaman aliyor farkindayim ama anlamadigin bir nokta ise sizin uyarilariniz ciddiye alinmadigidir..
Yalan söyleyen kavalci misali dogruda söyleseniz, bozuk saat gibi günde iki kere dogruyuda söyleseniz istisnalarin kaideyi bozmayacagi kurali geregi dogrularinizda arada kayniyor..
Siz buyrun size göre Hak olan davayi anlatin ama onu anlatirken bana, degerlerime laf atmaya calisirsan su anda oldugu gibi cevabini alirsin, haddini asarsan gereken hic cekinmeden yapilir..
Cünkü beni, degerlerimi, inanclarimi sorgulama hakkina sahip olmayan bir kesimin yapmis oldugu elestirileri dikkate almak gibi vahim bir hatanin icinde bulunmam..
Kendilerini sanki müjdelenmis altin nesil olarak gören sizler, kendi kücük dünyanizdan olaylara baktiginiz icin olaylari kavramiyor, degisen dünyayi hala daha 40 yil önceki siyasi söylem ve eylemlerle yönetmeye calisiyorsunuz..
Buyrun yolunuza devam edin ama benden size kücük bir öneri siz önce icinizdeki cürük yumurtalari temizleyin malum Allah göstermesin ama Erbakan sonrasini hic ama hic hayirli görmüyorum ;)