![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz,2002 den önceki durumu.....
Ben yinede bir özetleyim: Adını hepiniz bilirsiniz;,ankarayı,türkiyenin bütün kurumlarını,hukuk sistemini,medyanın %95 ini ve bankaları ele geçirmiş bir imtiyazlılar gurubu; Kendilerinden olanları kurumların en tepesine getiriyorlardı.kendileinden olanlara;geriye dönmeyen milyonlarca dolar krediler veriliyordu.Milletin sırtından bir gecede zengin olan bir sürü yeni zengin türüyordu.Milletin malı deniz,yemeyen domuz felsefesi en üst noktaya gelmişti.Bütün devlet kurumları zarardaydı.Milletvekillerinin birçoğu ihale peşinde koşar olmuştu. Durum felaketti ve ülke uçurumun eşiğine gelmişti. Şimdi size babamın bana 14 yaşıma girdiğimde bana öğrettiği bir şeyi anlatacağım,bunu anladıktan sonra konuları daha güzel takip edebileceksiniz. Oğlum;dünyada bir cins insan vardırki,çok tehlikelidir.Bu kişileri uygunsuz bir şey yaparken yakaladın mı,bağrış çağrış halkı başınıza toplarlar ve her türlü yalanı uydurarak,kendi yaptıkları suçu senin üstüne yıkarlar demişti Şu anda ülkemizdeki hırsızlar bu taktiği uyguluyorlar. Medyayı kullanarak halkı kandırmaya çalışıyorlar,kendi yaptıkları şeyleri ortaya çıkarabilecek tek parti olan AK Partiyi kendi yaptıklarını yapıyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Maaşlı adamları bizim sitemizdeki gibi sitelere gönderip,durmadan iftira üretiyorlar.Çünki artık işin ciddiyetinin farkına vardılar.AK Partiye gidecek her oy bu imtiyazlı sınıfın sonunun gelmesine sebep olacak.Satılık olan herkesi alarak;milletin egemenliğine mani olup,yine eskisi gibi kanımızı emmeye çalışıyorlar. İftiralarının tek sebebi kendi rantlarının,kendi İmparatorluklarının,saltanatlarının tehlikede olması. Bunlar ne milleti,ne memleketi düşünür,yanlızca kendi ceplerini.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|