![]() |
#371 |
![]() Ah bu tipik milli görüşçüler yok mu?..
Hep söylerim 'tipik ülkücüler' ve 'tipik milli görüşçüler' bir temel oluşturup altyapılarını kurduktan sonra beyinlerini kilitlemişlerdir. Ebedi bişey sokamazsın artık zihinlerine. Gelelim senin yorumuna Jonathan, genel düşüncene katılıyorum gazete tabi ki herkese hitap etmeli. Ancak senden ayrıldığım nokta şurası. Herkese hitap etmek yarı çıplak kadın reklamlarıyla veya haberleriyle olmamalıdır, olmayacaktır. Jonathan şunu unutmamalısın ki; Zaman Gazetesi de dahil, bizler milletimize 'yüksek ahlak sahibi bir toplum oluşturma' vadini verdik. Yarıçıplak kadınların yer aldığı haber ve reklamlar bir sürü gazetede fazlasıyla var. Jonathan bırak da farkımız belli olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | ||||
![]() Alıntı:
Evet tarih tekerrürden ibarettir ama tarihimizdede bir cok ibret alinacak durum vardir yoksa ibret almayanlarin basina gelecekler malumunuz.. |
|||||
![]() |
![]() |
#373 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#374 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
![]() arkadaşım açıklamalarımı izah etmeme rağmen çıkmışsın bana sizin gazeteniz kaç satıyor diyorsun
kusura bakma ama ben bunda kasıt ararım eğer daha önceki sayfalara göz gezdirdiyseniz bir gazeteye abone veya sabit bir gazete okuru olmadığımı zsaman da ki yazar kadrosunu beğendiği mi zamanın bedava gazete dağıtmadığını dile getirmiştim Arkadaşlar basını eksik takip etmek cehalete yol açar Zaman'ın bayi satışı 100.000 tirajını bile aşamamış durumda bence sevinçlerinizi başka bahara saklayın Bunu bir arkadaş söylüyor: ev önüne bedava bırakılan gazetelerle tiraj oluşturulmaz bunlarla sadece dolgunluk gösterilir Florosanın cavabı: aklın yolu birdir bedava bırakılan gazetelerin izahı şu o gazetenin parasını biri karşılar çünkü zaman asla bedava gazete dağıtmaz buna adım gibi eminim Kırmızı yerler Florosana aittir. Senin dediğin gibi yaptım önceki yazdıklarını ve şimdi yazdıklarını okudum.Sen benim nasıl adam olduğumu bırak da kendi çelişkilerinden kurtulmaya bak. Bak arkadaş bir tavsiye; Yazdıklarını heyecan içinde sırf cevap vermek için yazma. Fikirlerini paylaş.Ama önce bir fikrin olsun ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |||
![]() Alıntı:
Hûd:112 “ İnandığın Kur’an’da nasıl emrolunuyorsan o şekilde kul ol ( Peygamberimizi bu cümlenin ihtiyarlatıığını unutmayalım.) bu ayeti kerimelere karşılık islam islamdan taviz vermek ne derece doğru.unutmayalım ki 'hınzırdan post,gavurdan dost olmaz' :-* bizimkiler hadi bütün dinler kardeş olsun diyor.dinler arası dialogu yapıyorlar.ama onlar zaten diaolga riayet etmiyorlar.hoşgörüsüzlüklerini,planlarını yine yapıyorlar. bizimkiler bu ayeti kerimelere rağmen bunu savunuyorlarsa 'bizimkiler' olmaktan çıkmıştır :-* |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | ||||||
![]() Alıntı:
ama böyle politik bir cevap olmadiki, surada ortam kizistiracagiz hemen yan ciziyorsun ha 8) |
|||||||
![]() |
![]() |
#378 |
![]() ev önüne bedava bırakılan gazetelerle tiraj oluşturulmaz bunlarla sadece dolgunluk gösterilir
bu bana ait değil bunu çıkardığınız da da ortada çelişkili bir durum söz konusu olmuyor kırmızıyı siyaha çevirirseniz sevinirim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | ||||
![]() Alıntı:
Kardes su anda dünyada nerede zulüm varsa cogunlugu islam cografyasi evet sizleride anliyorum müslüman kardesimiz öldürülürken, nedir bu diyalog cilginligi diyorsunuz peki güzel kardesim o müslüman kardeslerinin öldürülmesini normal karsilayan, onlari terörist olarak gören dünyadaki binlerce islamdan bihaber insanalra nasil ulasacagiz, onlara islami nasil tanitacagiz? |
|||||
![]() |
![]() |
#380 | |
![]() Alıntı:
Kurtul artık şu çelişkilerden! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|