AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 03-25-2008, 18:04   #101
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Laiklik için 15 Altın Kural
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
:D

senin yüzünden yine hürriyete çıkacağız....

Hürriyet bunları yayınlayamaz, bunlar Yalçınkaya'nın iddialarından çok daha geçerli ve makul şeyler zira.
Sadece şakaydı
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2008, 22:30   #102
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Tanrı biliyor ki biz laiklige karşi degiliz.
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 02:13   #103
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bir çok konuda söylediğim şeyi diretiyorum yine..Bir tarafı kurtaralım derken savunalım derken niye diğer tarafı acımasızca eleştirip dalga geçiyoruz...Bende mini etek giyiyor olabilirim ve ben başörtülü arkadaşlarımın özgürlüğünü savunurken öte yandan alay konusu olamak istemiyorum...onların haklılığı savunmak için diğer tarafın yerin dibine indirilmeyi kabul etmiyorum....
Beril senin söylediğin şey ile yazıda geçen "mini etekli bacılar" sözünün hiçbir alakası yok. Günümüz Türkiyesinde "laik" insanların "laiklikten" anladıkları alabildiğine soyunmak olmuş, bunu dile getirmek istemiştim ben. Oysa sen "ben de mini etek giyebilirim ama başörtüsünü desteklerim" havası yaratmışsın. Ben bağdaştıramadım.

Burada anlatılmak istenen insanların bir kavramı nitelendirmede düştüğü yanlışları, yargılamada öne sürdüğü saçmasapan gerekçelerdir.

Beni çok iyi tanıyan biri olarak bu yazıya bu yorumu getirmen şaşırttı beni.
Tunahan yorumum aslında yazına ve sana değildi ki yazını çok çok beğendim...ama ne olursa olsun o söz kullanılmışmı evet.. ne kastedmek ıstedığını bılıyorum ama kullanılmış...Haklısın adamların laıklıkten anladığı bu ki bunu bende söylüyorum....

Bak bir yazı vardı çalışmayan bayanlar hakkında..çok güzel şeyler yazılmış ama işin içine çalışan kadınlarda alınmış , araç olarak kullanılmış haksızlığı kanıtlamada...yapmayın bunu diyorum ama sana demiyorum senin böyle düşünmeyeceğini biliyorum genele diyorum...bir tarafı savunurken diğer tarafı araç olarak kullanmayın bu mini etekli bacılar şeklinde de olsa...çünkü bende mini etekli bacınızım...(bunları sana demiyorum yine söylüyorum benim konuşmalarım genelde ikinci tekil şahısa gibidir ama geneledir)
Tekrar ediyorum, bu yazıda hedef alınan mini etekli insanlar değil, kendilerini laik addedenler, yani laikliğin ölçütünü giyim kuşam olarak belirleyenlerdir. Yani giyenler değil, giyenleri malzeme olarak kullananlardır yazının hedefi. Olayı kişiselleştirmek tabi yersiz, beni kast etmiş olman tabi ki imkansız, çünkü beni tanıdığını sanıyorum; ama senin o eleştirdiğin mini etek giyen insanların bu sözde laiklik söylemler konusunda bizim gibi düşünen herhangi biri tarafından senin deyişinle "araç" olarak kullanıldıklarına da katılmıyorum ben.

Mini eteklileri bir kullanan varsa, ki ben olduğunu düşünüyor ve yazdığım yazıda da kast ettiğim şeyin bu olduğunu yineliyorum, onlar da "hamd olsun" sözünü "antilaik" olarak niteleyenlerdir!

Yani anlaştık. ( sanırım ) ;)
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 22:52   #104
Kullanıcı Adı
parabol
: anlaştık....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 17:05   #105
Kullanıcı Adı
Müntesip
aktunahan kardeşim gercekten cok güzel yazı olmuş,yazını okurken aklıma ilk ahmet turan alkan geldi...TEBRİKLERRRR...
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 00:04   #106
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Hocam güzel yazmışsın, "Laiklere" la(y)ık olmuş, hani ... ;) +1
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 12:52   #107
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Alıntı:
Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
:-* :-*

16.Mümkünse sünnet olmayın, Sünnet islamın şartlarından olduğu için siyasi simge olabilir
Bunlara böyle bi siyasi simge gerekliydi..!
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 17:46   #108
Kullanıcı Adı
kralfk
Eline sağlık
kralfk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)