AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2008, 00:16   #21
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Erdoğan'a cesaret Şener'e Şeref
Öf kim kimi hain ilan ediyor allah aşkına..Gelmişsin açmışsın bir başlık cevap verince suçlu oluyorz..Öyleki inan tartışacak kadar bile kayda değer bulmuyorum çok çok sayın Şener'i...Fasülyeden nimet saydırmaya çalışmayın sizde şunu sevgili KALPGÖZÜ..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 00:21   #22
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bir himmet eyleyinde açılsın şu gözümüz Azizim.

Siyaset bir santrançtır, gereken hamleyi gerektiği yerde yapamazsanız mat olursunuz. Her oyunun bir kuralı vardır, oyun içerisinde güçlü olmadan kural değişmeye kalkarsanız, oyun dışı kalırsınız.Önce güç, sonra hakimiyet.Bunun aksini yapanlar şuan, Tuncay Özkan'a muhtaç duruma düşüyorlar malesef.

VesseLam
Hay Allah Razi olsun bu aksam güldürdün beni ,ne gücü elde ettiniz simdiye kadar göster de görelim?,yüce Mevlam arkamiz da olsun yeter,Tuncay özkana Muhtac kaldiniz diye vurgu yapiyorsun yusuf kardes de ,sizlerin yaptigi gibi eteklerini öpmüyoruz arkaniza aldiginiz kesimin, belki Senner de ayni kurali oynuyor olamaz mi ?,bakarsin daha iyi oynar he ;), Allah dogru yoldan sasirtmasin Yüce Mevlam varken onlara gerek yok Er veya gec Hak Hakim olacak :-*
Alt 03-26-2008, 00:25   #23
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Öf kim kimi hain ilan ediyor allah aşkına..Gelmişsin açmışsın bir başlık cevap verince suçlu oluyorz..Öyleki inan tartışacak kadar bile kayda değer bulmuyorum çok çok sayın Şener'i...Fasülyeden nimet saydırmaya çalışmayın sizde şunu sevgili KALPGÖZÜ..
kimseye zorlama yok ;),,Bizi izlemeye devam edin,,(tayyip Erdogan)
Alt 03-26-2008, 00:28   #24
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
KALPGÖZÜ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Allah razı olsun kardeş birde zorlasanız napardık biz... 8)
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 00:31   #25
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun kardeş birde zorlasanız napardık biz... 8)
zorlama yok güzellik le yaklasiriz bilgisi olan ekler yorumunu ;)
Alt 03-26-2008, 00:43   #26
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Alıntı:
Alıntı:

Siyaset bir santrançtır, gereken hamleyi gerektiği yerde yapamazsanız mat olursunuz. Her oyunun bir kuralı vardır, oyun içerisinde güçlü olmadan kural değişmeye kalkarsanız, oyun dışı kalırsınız.Önce güç, sonra hakimiyet.Bunun aksini yapanlar şuan, Tuncay Özkan'a muhtaç duruma düşüyorlar malesef.

VesseLam
Hay Allah Razi olsun bu aksam güldürdün beni ,ne gücü elde ettiniz simdiye kadar göster de görelim?,yüce Mevlam arkamiz da olsun yeter,Tuncay özkana Muhtac kaldiniz diye vurgu yapiyorsun yusuf kardes de ,sizlerin yaptigi gibi eteklerini öpmüyoruz arkaniza aldiginiz kesimin, belki Senner de ayni kurali oynuyor olamaz mi ?,bakarsin daha iyi oynar he ;), Allah dogru yoldan sasirtmasin Yüce Mevlam varken onlara gerek yok Er veya gec Hak Hakim olacak :-*
Allah c.c. sizden de razı olsun muhterem, etek öpmeden, şakşakcılık yaptığınız için. Biz etek öptüğümüz için askeri - medyası - savcısı- rektörü yakamıza yapışıyor ;)

Ben burada Abdullatif Şener'in yaptığını eleştiriyor, doğru veyahutta yanlış yapıyor demiyorum. Herşeyde bir hayır ve hikmet vardır. Kendisi için hayırlı olan budur belki, kim bilir. Keşke böyle herşeyde hayr olduğuna inanıpta, insanları karalama modundan kurtulabilsek, o zaman açık sandığımız kalp gözlerimizde biraz nura kavuşur belki ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 00:53   #27
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

VesseLam
Allah c.c. sizden de razı olsun muhterem, etek öpmeden, şakşakcılık yaptığınız için. Biz etek öptüğümüz için askeri - medyası - savcısı- rektörü yakamıza yapışıyor ;)

Ben burada Abdullatif Şener'in yaptığını eleştiriyor, doğru veyahutta yanlış yapıyor demiyorum. Herşeyde bir hayır ve hikmet vardır. Kendisi için hayırlı olan budur belki, kim bilir. Keşke böyle herşeyde hayr olduğuna inanıpta, insanları karalama modundan kurtulabilsek, o zaman açık sandığımız kalp gözlerimizde biraz nura kavuşur belki ...

VesseLam
yok yok yusuf kardes ne boyun egerim nede etek öperek ilerlemeye salisirim asker in yapistigini görmedim, savci desen size hizmet ettigi ap acik ortada öyle olmasa bile adam görevini yapiyor ve kanun ne verdiyse yararlaniyor uyumasaydiniz da basiniza gelmeseydi,Medya Güldürme beni saf yusuf kardesim o medya varki iktidardasiniz bence ekmek kapiniuzi taslamayin he,bence öyle Muhalefet ve Medya oldugu icin yatip kalkip Dua etmelisiniz,amma ilginc degilmi ?, Savcilik ergenekon icin hareket ederken ve Parti liderini ve Yazarlari Tutuklarken Hukuk yerine geliyor ammavelakin Dogru veya yanlis Savcilik Akp ye Kapatma davasi actiginda veryansin ediyorsunuz ;)
Alt 03-26-2008, 01:00   #28
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Sizin düşüncelerini okudukça başınıza gelenleri nasılda hak ettiğinizi anlıyorum. Refahyol Hükümetini, savcılar, medya, kısacası cuntacılar gümbürtetirken, kafir oluyorlar idi, şimdi Ak Parti Hükümeti diş geçiremedikleri için Hükümete çalışıyor oluyorlar ...

Doğrudur. İnsanlar zorluklar karşısında basiretlerini ortaya koyar ve değer kazanırlar. Bu sıkıntılarda Ak Partinin elini kuvvetlendirmiştir. Bunu hazmetmenizde kolay bir mesele değildir.

Her Hükümetin yanlışları, eksikleri olduğu gibi Ak Parti Hükümetinin de eksikleri vardır. Parti kapatma mevzularında düzenlemeler yapılabilirdi ama yapılmadı. Bu demek değildir ki, herşeyin sonu. Demokrasilerde çareler tükenmez ;)

Bu arada, Ak Parti kapanırda meydan bize kalır diye düşünenlerde vardır elbet, herkesin bir planı var amma, Hak, haklının yanındadır.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 01:09   #29
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
kapali oldugu icin gercekleri göremiyorsunuz kendi lideriniz ödülü aldigi zaman sesiniz cikmaz amma velakin baskasi hatta sizden ayrilan birisi aldigi zaman hain ilan edersiniz
Biz sadece hain ilan ediyormuşuz ya herhangi bir durumda sizin gibi cehennemlik ilan etme hadsizliğini göstermiş olsak ne olurdu?

Alıntı:
Sizin düşüncelerini okudukça başınıza gelenleri nasılda hak ettiğinizi anlıyorum. Refahyol Hükümetini, savcılar, medya, kısacası cuntacılar gümbürtetirken, kafir oluyorlar idi, şimdi Ak Parti Hükümeti diş geçiremedikleri için Hükümete çalışıyor oluyorlar ...

Doğrudur. İnsanlar zorluklar karşısında basiretlerini ortaya koyar ve değer kazanırlar. Bu sıkıntılarda Ak Partinin elini kuvvetlendirmiştir. Bunu hazmetmenizde kolay bir mesele değildir.

Her Hükümetin yanlışları, eksikleri olduğu gibi Ak Parti Hükümetinin de eksikleri vardır. Parti kapatma mevzularında düzenlemeler yapılabilirdi ama yapılmadı. Bu demek değildir ki, herşeyin sonu. Demokrasilerde çareler tükenmez ;)

Bu arada, Ak Parti kapanırda meydan bize kalır diye düşünenlerde vardır elbet, herkesin bir planı var amma, Hak, haklının yanındadır.

VesseLam

Hiçbir zaman desteklemediğim sepmati dahi duymadığım bir partinin yaşadıklarını hakettiğine en çok inananlardanım.Yusuf'a sonuna kadar katılıyorum.

Size söylenecek çok söz var ama, KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ SİZ GİBİ...Ama insan anlamayınca anlamıyor altın semer meselesi.

Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 11:01   #30
Kullanıcı Adı
eski dost
Alıntı:
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ödüllere filan takilmiyorum..Kim nereden, ne ödülü alirsa alsin asil ödülü zaten halk veriyor sayin sener birilerine yaranarak, durumdan vazife cikararak alternatif olmaya calisiyor ama sayin sener olsa olsa saadet partisinde erbakanin alternatifi olur bu ülkenin basbakanligina asla alternatif olamaz!..
Yahudi kuruluslardan ödül alan her iki isbirlikci de Saadet partisine degil,diger isbirlikcilere alternatif olur
imza!
eski dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)