03-26-2008, 12:55 | #1 |
A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!
A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!26 Mart 2008 10:51
"İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş". Ahmet HAKAN/Hürriyet KONUŞ! İLKESİZ ADAM "İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş". AKP’den ayrılmayı ya da AKP’ye karşı mesafe koymayı, dinden ayrılmak ya da dine mesafe koymak olarak algılayan bu çarpık kafa, güya Şener’in bir açığını yakalamış, manşetten infaz ediyor. Peki neymiş Şener’in açığı? Ankara’da Rotary toplantısına katılmak...Şener’in Rotary toplantısına katıldığına dair kocaman fotoğrafları yayınlayıp okurlarına, "Gördünüz mü? Şener Rotaryen oldu" demeye getiriyorlar. ERDOĞAN GİTMEDİ Mİ "İslami mücadele verilirken ilkesizlik mubahtır" anlayışıyla hareket eden bu ilkesiz adamlara şunu sormak istiyorum: Ey ilkesizler! Tayyip Erdoğan, yanına Bülent Arınç’ı da alarak Antalya Belek’teki Rotary toplantısının şeref misafiri olmamış mıydı? Erdoğan böylece "Rotary toplantısını şereflendiren ilk başbakan" unvanını almamış mıydı? Erdoğan ve Arınç’a da şükran plaketi verilmemiş miydi? Bülent Arınç, "Rotary toplantısında pek bir bahtiyar oldum" mealinde sözler söylememiş miydi? Konuşsanıza yahu... Ne susuyorsunuz? http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=311611
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-26-2008, 12:57 | #2 |
Sezarın hakkı sezara ahmet hakanı hiç sevmem. ama bu yazısında gerçekten doğru şeyler söylemiş; kedi olalı fare tutmuş yaaani. bu arada vakiti de bu iki yüzlü yayın anlayışından dolayı |
|
03-26-2008, 13:11 | #3 | |
Alıntı:
|
||
03-26-2008, 13:32 | #4 | |||
Alıntı:
|
||||
03-26-2008, 13:49 | #5 |
Erbakan hakkin yazi yazdi diye ahmet hakana edilmeyen küfür,yapilmayan hakaret, söylenmeye söz kalmamisti hemde dini hassasiyeti olan milli görüscüler tarafindan ancak simdi görülüyor ki ahmet hakan onlarin hosuna gidin bir yazi yazinca adam yazmis be kardesim oluyor ama ayni adam dün erbakan hakkindada yaziyordu be kardesim!..
|
|
03-26-2008, 13:53 | #6 |
ya milli görüşçüyüz ak partiliyiz cehapesliyiz falan laf kalabalığı bunlar yaa.. ahmet hakan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana... iki sürü arasındaki iğreti koyun nolcak
|
|
03-26-2008, 14:05 | #7 | |
Alıntı:
|
||
03-26-2008, 14:08 | #8 |
tabi canım yazısını okuduğuna değmez..
|
|
03-26-2008, 14:19 | #9 |
konu acılırken amac galiba vakit gazetesinin ikili yayın yaptıgını göstermek için acılmış bu sebeple eleştiri vakit gazetesine buraya basbakanımızı katmayalım,basbakanımız ne yapıp yapmayacagını bizdedn iyi bilir muhakkak eleştirecegiz ama sınırı asmayalım o mevkide ki insandan cok biliyormus gibi yorumlar yapmanında yersiz oldugunu düşünüyorum...
evet olay hmet hakan'ın lanse ettiği gibiyse(ki araştırılması gerekir) vakit gazetesi kendine yakısmayan bi yazı yazmış...kınıyorum... |
|
03-26-2008, 16:02 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|