AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2008, 19:21   #51
Kullanıcı Adı
mavera
Standart A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Siz merak etmeyin. Hasan Karakaya birkaç gün içinde gerekli cevabı verecektir kendilerine. Tabii hala Ahmet Hakan' ı adamdan sayıyorsa...
Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyosun :D :D Ahmet hakaninda panzehiri Hasan Karakaya 8)
Abi, aynı ayarda değiller. Ahmet Hakan, ne zaman Hasan Karakaya yoğun olsa, Vakit hakkında yazılar yazıyor. Sonra, Haasan Karakaya bakıyor, A.H.C. çok şımarmış. İki kalem darbesi atıyor, A.H.C. mat...
Birakta ayni ayarda olmasinlar ahmet hakan kisa donla dolasirken, hasan karakaya kalemini konusturuyordu ;)..Ahmet Hakan gitsinde kim, kiminle, nerede diye magazinsel köse yazilari yazsin ona cok yakisiyor..
Alt 03-26-2008, 19:23   #52
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hasan Karakaya yazmıştı bu beynini olduğu gibi bedeninide satan ahmet hakan hakkında.
her zaman küfürlü yorum yazdığını,anca bir kaç haber üstünde durduğunu vs.Her nedense Hasan Karakaya'nın sarularına cevap veremiyor kendisi
ahmet hakanın kalemi çoktan kırılmış
Alt 03-27-2008, 18:37   #53
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Ne dediydik? :D
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 19:05   #54
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
arkadaslar Uyanin ve Kalp gözünüzü acin

Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil,Sayin nusret kardesimiz ne diyor ,,siz Diger Medya dururken neden Islami Gazeteleri elestiriyorsunuz,, diye elestiride bulunuyor nusret kardesimize soruyorum senin islami diye tabir ettigin Müslümanlarin cikari oldugu zaman, Müslümanlarin arkasindan vuran,Tbmm inde Israil Devlet Baskanini Alkislayanlara sesini cikarmayip Deve kusu misali gercekleri görmemek ve göstermemek icin kafasini Topraga sokuyorsa elestiririm,kardesim diger medya larin ne oldugu belli ne yazziki bu zamanlarda Milletimiz Ak ile karayi ayirt edemiyorlar o kadar beyinleri yikanmis ki Basbakanimiz ödül aldiginda sesini cikarmak ,elestirmek bir tarafa o ödülü gururla savunurken ayni partiden ayrilip parti kurma hazirliginda olan Abdulatif seneri ayni ödülü aldiginda ihanetle ve rotayi kaybetmekle itham edebiliyorlar ;)
Alt 03-27-2008, 19:07   #55
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
KALPGÖZÜ Nickli Üyeden Alıntı

Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil,Sayin nusret kardesimiz ne diyor ,,siz Diger Medya dururken neden Islami Gazeteleri elestiriyorsunuz,, diye elestiride bulunuyor nusret kardesimize soruyorum senin islami diye tabir ettigin Müslümanlarin cikari oldugu zaman, Müslümanlarin arkasindan vuran,Tbmm inde Israil Devlet Baskanini Alkislayanlara sesini cikarmayip Deve kusu misali gercekleri görmemek ve göstermemek icin kafasini Topraga sokuyorsa elestiririm,kardesim diger medya larin ne oldugu belli ne yazziki bu zamanlarda Milletimiz Ak ile karayi ayirt edemiyorlar o kadar beyinleri yikanmis ki Basbakanimiz ödül aldiginda sesini cikarmak ,elestirmek bir tarafa o ödülü gururla savunurken ayni partiden ayrilip parti kurma hazirliginda olan Abdulatif seneri ayni ödülü aldiginda ihanetle ve rotayi kaybetmekle itham edebiliyorlar ;)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36566.0

Oku ve daha fazla ötme...
Alt 03-27-2008, 19:17   #56
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
Alıntı:

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36566.0

Oku ve daha fazla ötme...
Nusret bey ne cabuk okudunda bana hakaret ediyon ;), Belli oluyor ki okumamissin bile ve bu hareketin ile sen baltayi tasa vurdun sunu belirtmeliyimki tekrar ben Amet hakani degil yazisini savundum ve dogru yazi kim tarafindan yazilirsa yazilsin dogrulugunu yitirmez,Ahmet hakan ayni haltiyemis olabilir hic te süphem yoktur amma velakin vakit gazetesi Tencerenin dibi kara seninki benimkinden kara Misali Hamle yapmis :D,bunu yapmakla Ahmet hakan in yazisinda ki belirtilenlerin yanlisligini degil de sadece onu yazan sahsin dakendilerinden farkli olmadigini ortaya koymus :D
Alt 03-27-2008, 19:31   #57
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil

Bak arkadaşım, burada ne demişsin. A.H.C. nin Vakit konusunda yazdıkları haklı demişsin. BEn de sana bunun haksız olduğunu gösteriyorum...
Senin bu A.H.C. den medet ummanı da '' Denize düşen, yılana sarılır '' misali hamleler olarak görüyorum...
Alt 03-27-2008, 19:39   #58
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Alıntı:
Alıntı:
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil

Bak arkadaşım, burada ne demişsin. A.H.C. nin Vakit konusunda yazdıkları haklı demişsin. BEn de sana bunun haksız olduğunu gösteriyorum...
Senin bu A.H.C. den medet ummanı da '' Denize düşen, yılana sarılır '' misali hamleler olarak görüyorum...
haksizzin diyorsun nerede yaziyor tayyip erdogan in ödül almadigi tam aksine Bülent arinc in da ödül aldigi ve bu sözleri söyledigi yaziyor ,,Arınç’tan Rotaryenlere büyük övgü:

“Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” bu mu yalanlama
Alt 03-27-2008, 19:50   #59
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

haksizzin diyorsun nerede yaziyor tayyip erdogan in ödül almadigi tam aksine Bülent arinc in da ödül aldigi ve bu sözleri söyledigi yaziyor ,,Arınç’tan Rotaryenlere büyük övgü:

“Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” bu mu yalanlama
Arkadaşım, ben Vakit hakkında konuşuyorum...
Bunu haber yapmış mı, yapmamış mı

Alt 03-27-2008, 19:54   #60
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
ahmet hakan vakitin 2 yüzlü olduğunu yazmıştı.
KALPGÖZÜ arkadaşta 'vakit neden erdoğanın ödlünü yazmıyor' vs demişti ve ahmet hakanı haklı bulmuştu yanılmıyorsam.
vakit ise erdoğanın ödül alışını haber yaptığını ortaya koydu.
vakite saldıran KALPGÖZÜ hala neyi ispatlamaya çalışıyor hala anlamadım açık seçik anlatırsa sevinirim.
Yoksa kendiside ahmet hakan gibi bir öyle bir böyle mi ?
sanırım kendisi saadetçi,erbakancı,erbakan zihniyetinde mi ?
'biz sizden daha müslümanız' mantığına mı sahip ?
'her şeyin en iyisini biz biliriz siz beyni sulanmış gerizekalılarsınız' mı demek istiyor ?
anlamadım bir türlü.
kısaca özetlerse hoş olur.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)