04-02-2008, 01:01 | #1 |
şiire en uygun yer aranıyorrrr....
BOYLE DEMOKRASi NEREDE GORULMUS
TSK olmadı hukuktan olsun Bir darbe olsun da guguktan olsun Olmadı abuktan sabuktan olsun Böyle demokrasi nerde görülmüş? Geçit yoktur köprü başı tutulmuş Milli iradeye kaşlar çatılmış Yüce meclis bir kenara atılmış Böyle demokrasi nerde görülmüş? Hak hukuk var deme emre itaat Laik anlayışta budur icraat Çektirin hizaya eyleyin tadat Böyle demokrasi nerde görülmüş? Var ise yok ise sözde laiklik Tartışa, tartışa usandık bıktık İkide bir kapıyı vurur tık, tık Böyle demokrasi nerde görülmüş? Kurallar var anayasa yazı var Bunlar sözde kalır, kurdun kozu var Adım atsan laikliğin dozu var Böyle demokrasi nerde görülmüş? Kuruya laiklik, yaşa laiklik Çaya, çorbaya, aşa laiklik Laiklik yukarı, aşağı laiklik Böyle demokrasi nerde görülmüş? Laiklik hakimdir her dem gündeme O var iken hürriyetim var deme Bilmem bu kaçıncı bedel ödeme Böyle demokrasi nerde görülmüş? Mağdur ol, maruz kal şikâyet etme İlköğretim oku daha ileri gitme Vergi ver oyunu at hani ben deme Böyle demokrasi nerde görülmüş? Tanrıverdi çok söyleme kızarlar Ceza görür demokratik yazarlar Düzen nizam bir kalemde bozarlar Böyle demokrasi nerde görülmüş? vakit gazetesinden alınmıştır... MURAT TANRIVERDİ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|