04-02-2008, 15:32 | #1 |
İddianameyi Ergenekon Hazırladı! Kapatma Davası Tamamen Ergenekon Eseri!
AK Partiye açılan kapatma davası tamamen Ergenekoncuların tezgahı ve çok genişleyecek Ergenekon soruşturmasını engellemeye dayalı son ihanetleri. Şu ortaya çıkan haberlere bakarsanız bunu çok net göreceksiniz :-*
Yenişafak'ın 17 Mart'ta yakaldığı şu detay aslında bu tezgahın nerelere dayandığını gösteriyordu : 'Davayı açma.. Görürsün gününü' Bunu diyen kim ? İlhan Selçuk ! Hani şu Başsavcı Öz'ün 'elimizde yüzlerce belge var' diyip Ergenekon'un fikri lideri suçlamasında bulunduğu İlhan Selçuk ; Hangi İlhan Selçuk ? Hani şu AK Partiyi gömmek için yapmayacağı gözü dönmüş ihanet olmayan, dinlemeye yakalanan İlhan Seçuk !!! O kulisi beraber yaptıkları; uydurma haberlerin küpürlerini veren, daha öncede AK Partiyi kapattırmak için müracatta bulunan, dava açılınca gecikmiş bir dava deyip sevinen çetenin üst düzey yönetici Perinçek neyden tutuklanmıştı ? Peki bunları yalanlamışlarmıydı ?? HAYIR !!! Ben o gazetenin 1. sayfasını hergün takip ederim. Yalanlamadılar. Yalanmadıkları gibide bakın ne yaptılar ---> http://www.samanyoluhaber.com/haber-95819.html Bu ergenekonun üst düzey yöneticisinin partisindeki arşivlerden Yargıtay'a saldırı yapılsa nasıl kolay çıkılacağının krokisi, Büyükanıt'ın gezi güzergahının detaylı planı çıkmıştı. Ve daha çok şey çıkıyordu. Hadi bakalım bu neyle izah edilir !!! Verdimi cevap VERMEDİ ! Vermediği gibi bana göre tamamen numaradan hastalandı bu takiyye ustası ! Koç'un Amerikan Hastanesine kaldırıldı. Orda rahat rahat izlerler neler açtıklarını ülkenin başına. Ve şunuda eklemeden demeyeceğim; bir sağlıkçı olarak kalp spazmı geçire birine nasıl zatüre tanısı konuyor şaştım doğrusu. Zatüre akciğerin parankim dokusunun enflamasyonudur. Ak Parti'ye kapatma davası açan Başsavcı TAMAMEN ERGENEKONUN YAPTIĞI OLAYLARIN ORTAYA ÇIKAN PERDE ARKASIYLA İLGİLENMİYOR ! ONLARIDA Ak Parti'NİN DOSYASINA KOYUYOR ! YANİ HASIRALTI EDİLİYOR. YANİ ERGENEKON ANCAK BUNU YAPTIRMIŞTIR. YANİ O İDDİANEMEYİ ERGENEKONCULAR HAZIRLAMIŞLAR !!! http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=34363 Onları telaşa iten ergenekoncuların yediği haltların deşifre olmasıydı. Ergenekon tam bir terör örgütüdür hatta anasıdırda o örgütlerin ! [b]YANİ ANLAYACAĞINIZ BU ÜLKEDE KANLI KARIŞIKLIKLARIN PERDE ARKASINDA BUNLAR VARDI. YAKAYI ELE VERİNCEDE ACİLEN BİŞEYLER YAPMALARI GEREKİYORDU. ODA SON GÖZÜ DÖNMÜŞLÜKLERİ Ak Parti'Yİ KAPATIRMAKTI. O ÇETENİN İÇİNDE ASKER BÜROKRAT SİYASETÇİ GAZETECİ REKTÖR ÇOK KİŞİ VAR. DİKKATLİ BAKINIZ! NASILDA AK PARTİYİ KAPATTIRMA İDDİANAMESİNİ ONLARIN HAZIRLADIĞINI GÖRÜN ! TAM BİR İLHAN SELÇUK AĞZIYLA HAZIRLANDIĞINI GÖRÜN ! İSLAMİ TERÖR KULLANILABİLİRMİŞ, DEMOKRASİ ARAÇMIŞ AMAÇ ŞERİATMIŞ. Ak Parti TAKİYYE YAPARMIŞ (ASIL ONLAR TAKİYYECİNİN KRALI) NASILDA DEĞERLERİMİZE HINÇ DUYDUKLARINI NEFRETLERİNİ GÖRÜN, YABANCILIKLARINI GÖRÜN. ACELEYLE KALEME ALDIKLARINDAN NASIL SAÇMALADIKLARINI GÖRÜN !!! CUMHURBAŞKANINA YASAK İSTENEMEZKEN YASAK İSTENDİ ! HİÇ BUNU KOSKOCA YARGI MENSUBU BİLMEZ Mİ ? SIRF BU BİLE O İDDİANAMENİN ERGENEKONCULAR TARAFINDAN HAZIRLANDIĞININ KANITIR !!![b] İşte şimdi ihanet çemberine aldıkları Türk milletine son ihanet darbesini vurmaya kalktılar. Umarım başaramazlar. Lütfen bunu ulaştırabildiğiniz kadar yere ulaştırın :-*
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-03-2008, 14:11 | #2 |
O İDDİANAMEYİ ERGENEKON HAZIRLADI ! KAPATMA DAVASI TAMAMEN ERGENEKON ESERİ
Yahu arkadaşlar bu haberi nasıl görmezsiniz , ben bunu hazırlayana kadar ne kadar emek verdiğimi tahmin edemezsiniz . Yorum yazın diye demiyorum ama görmemeniz büyük bir kayıp. Bunlarıda bilin HATTA BİLGİSAYARINIZA KAYDEDİN. HATTA DİĞER YAZDIĞINIZ FORUMLARADA KOYUN. HATTA VE HATTA MUHAFAZAKAR BASINIMIZI ARAYALIM, ONLARADA GÖSTERELİM. Şöyle yürekli bir gazete çıksada şu konudakileri manşet yapsalar keşke
|
|
04-03-2008, 16:56 | #3 |
Bravo sağlıkçı gerçekten baya emek vermişsin. Milletin gözünden kaçırılan bu haberi cididyetle analiz edelim
|
|
04-03-2008, 17:34 | #4 |
içinden geleni söyle bölümünde yazmasan konudan haberim bile olmazdı..aydınlandım+1
|
|
04-04-2008, 13:34 | #5 |
bu anayasa mahkemesindeki 11 üyeden bu iddianameyi kabul eden insanlarda hiçmi vicdan yok bunlardamı satılmış bunlardamı emir kulu vahh ozaman ülkemizin haline herkes piyon gibi oynatılıyorr.
|
|
04-04-2008, 14:05 | #6 |
emeğine sağlık
bu olanlar dudak uçuklatacak cinsten kötülükte sınır tanımyorlar +1 |
|
04-04-2008, 15:01 | #7 |
Çok güzel hazırlamışsın kardeşim, +
|
|
04-04-2008, 21:50 | #8 |
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum, bu kadarınıda beklemiyordum yani PES!!!
+1 |
|
04-04-2008, 21:52 | #9 |
> > > > İşte Türkiye'nin gerilemesine sebep olan örgütlenme > >
|
|
04-04-2008, 22:05 | #10 |
ben bu perinçeki iskender büyük gibi görüyorum şuanda ne bilim öyle geliyor....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|