04-03-2008, 02:58 | #1 |
cin sorulara cins cevaplar
Ev telefonundan arayan şahısla diyalog:
- Alooooo - Evde misin? - Yok değilim aslında, iyi ki hatırlattın ya sesimi yanıma almamışım. Kapının önüne koskocaa kamyon dayanmışken ve hammallar eşya taşırken meraklı komşuyla diyalog: - Aaaa taşınıyo musunuz? - Yok o nerden çıktı? Prova yapıyoruz bugün esas yarın taşınıcaz. Eve girdiğinde aile fertlerinden biriyle diyalog: - Geldin mi? - Yok daha gelmedim, rol yapıyorum. Otlakçı arkadaşla gerçekleşen diyalog: - Hede hödön var mı? - Yok valla - Hiç mi yok? - Senin matematik hocan kimdi? - Hö? - Ya felsefe hocan? - Anlamadım?? - Hiçlikle yokluk arasındaki farkı öğren de gel hadee. Tuvaletteyken kapıda dikilen şahısla diyalog: - Naaapıyosun? - Hiiiç otobüs bekliyorum - İlahi - Sensin ilahi töbe töbee Uykudan ayılmaya çalışırken gereksiz yere dürtenle gerçekleşen diyalog: - Uyuyor musun? - Evet - Hadi ordan numara yapma, konuşuyorsun ya - Ben uyurkonuşurum da - O nasıl oluyo? - Öle işte. Bir misafirliğe ya da ziyarete gittiğinde kalkarken gerçekleşen diyalog: - Kalkıyo musun? - Yok canım nerden çıkardın blöf yapıyorum sen "biraz daha otur" diye ısrar edesin diye..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|