AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-02-2007, 22:20   #1
Kullanıcı Adı
nuh
Standart Ya Karabasanlar Bu Tatlı Rüyayı Bölerse O Zaman Ne Olur?
Efendim; hazır okuyucu kitlemi kazandım gururuyla kalemimi tekrar hayat kokan mürekkep kutumun içine daldırdım. Bide ne göreyim! Kalemimimin ucundaki mürekkep bir bol bir bol! Hayırdır inşallah dedim, hayro yordum. Türkiye baya bereketlenmiş sağlayanlara koca bir teşekkür!!!
Efendim senelerden bir sene, günlerden bir gün, gecelerden bir gece, saatlerden bir saat deyip geçmişe dalarken gözümde canlanan kasvetli geceler acaba bir daha geri gelir mi diye beni korkutmadı desem yalan olur.
Yastığa başımı koymuştum. Ellerimi ağrıyan başımın ağrısını dindirsin diye başımın arkasına sıkıca yerleştirmiştim. Düşünüyordum, yarın nası bir gün olacak? Yarın hangi kriz doğacak? Yarın hangi kitap, hangi kişinin suratına atılacak? Yarın hangi nedenden dolayı kemerlerimizi sıkmak zorunda kalacağız? Yarın acaba kim kimi sokak ortasında rahatça soyacak? Yarın acaba ailemi doyurabilecekmiyim? Yarın hangi devlet görevlisi şort giyip sabah sporuna çıkacak! Yarın acaba nerenin dervişi davet edilecek ülkeyi kurtarsın diye! Evet gözlerim kararıyor yavaşca kendimi sıkıntılı bir kabusun içine doğru bırakıyordum!
Evet kabustan uyandım! Ertesi günün, ertesi gecesinin, ertesi saati, başım tekrar yastıkta! Düşünüyorum, yarın acaba hangi rekor kırılacak? Yarın acaba hangi çete çökertilecek? Yarın acaba hangi hortumcunun hortumu kesilecek? Yarın acaba kalkınma ve istikrar hızımız kaça vuracak? Yarın acaba pazar sepetime neyi fazladan koyacağım? Yarın acaba ne ucuzlayacak? Yarın acaba hangi gömleğimi giyeceğim? Gözlerim bir ışıltıyla kapanmaya başladı. Anladım ki tatlı bir rüyaya dalıyorum!
Evet işte dostlar 2002'den 2007'ye nasıl geldik. Ben bir vatandaş olarak böyle geldim! Rahatım huzurluyum! Umarım karabasanlar üzerimize çıkmazlar da bu tatlı rüyadan uyanmayız.

Selçuk TANRIVERDİ

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)