![]() |
#1 |
![]() Özgeçmişi
1965 Erbaa doğumlu, evli, 1 çocuk babası olan Avukat Zeyid ASLAN ; ilk, orta ve lise öğrenimini 1983 yılında Erbaa'da tamamladı. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı ve 1987 yılında mezun oldu. 1989 yılından bu yana İstanbul Barosuna kayıtlı olarak çalışan, Avukat Zeyid ASLAN; İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı bazı kuruluşların Hukuk Müşavirliğini de yürütmektedir. Aynı zamanda uzun yıllar Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da Avukatlığını yapmıştır. Siyasi yaşamına çeşitli vakıf ve derneklerde yöneticilik görevleri üstlenerek Başlayan Avukat Zeyid ASLAN; Hukuki Araştırmalar Derneği İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, Fatih Spor Kulübü Başkanlığı, İnsani Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı, Mazlum-Der İstanbul Şubesi Mülteciler Komitesi Başkanlığı, Milli Gençlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Erbaalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bağpınar Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanlığı gibi bazı vakıf ve derneklerde görev almıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. Dönem AK Parti Tokat Milletvekili olarak meclise girmeye hak kazanmıştır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ewet allaha şükür girebildi meclise
|
|
![]() |