![]() |
#1 |
![]() Laiklik neydi din ve vicdan özgürlüğü....Yani özeti şu; bırakın milleti kendi haline isteyen istediğini yapsın istediğine tapsın ister ibadet etsin ister etmesin.....
Peki ya komünist alt dal olarakta marksiztler....Onlarında dogması dinsizlik değil mi..Hadi biz şeriatçıyız laiklik karşıtıyız(oyle diyorlar ya) kapatın diyelim ama aramızda ki farkı söylermisiniz.... (kaldı ki şunu da belirtelim osmanlıda şariat vardı ama ne hristiyanının ibadetine ne başka bir şeye karışıyordu da(!) hadi onların dediği gibi olalım) Bir taraf dini dogma alırken öbür taraf dinsizliği tanrı tanımazlığı dogma alıyor...Komünizmin uygulandığı ülkelerde kilise ve camıler kapanıyor ibadet yasaklanıyor...yani din ve vicdan özgürlüğüne en büyük ket vuruluyor..... ;) Yani neymiş onlar laiklik karşıtı dolayısıyla Atatürk karşıtıymış yani neymiş yarım akıllılar kendi savunularıyla ters düşüyorlarmış...Ve ben tüm sol partilere kapatma kararı çıkması istiyorum....Çünkü hepsi gözünü laikliğe dikmiş.... 8) Ha bu arada kemalistlerin çoğuda marksizt oldukları için, yani laiklik karşıtı oldukları için ,yani dolaylı olarak Atatürk düşmanı oldukları için onlarda soruşturma açılmasını istiyorum..... 8)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|