04-10-2008, 22:31 | #41 |
Hasan Karakaya' dan Zaman Gazetesi ve Diğer Bazı Gazetelere Eleştri...
Her zaman yapıyor Hasan Karakaya bunu ama bu sefer biraz fazla ileri gitmiş..
|
|
04-10-2008, 22:50 | #42 | ||
Alıntı:
Sorun benim açımdan üslup değil, sorun karakter sorunu.!Birisi Vakitin yayın politikasını eleştirmiş diğeri Zaman okurlarına hakaret etmiş! Bu açıdan düşünüldüğünde de bilinçaltını dışa vurmuştur.! Bu nedenle de Hasan Karakaya yı daha iyi tanımama vesile olmuştur.! |
|||
04-10-2008, 23:02 | #43 | |||
Alıntı:
|
||||
04-10-2008, 23:03 | #44 |
Şimdi tutup Aysun kayacı ile senin mantaliten arasında fark yok demende beni şaşırtmaz mesela...
|
|
04-10-2008, 23:10 | #45 | |
Alıntı:
Ama bu yazı ekseninde düşündüğümde bu yazıyı savunmadığınızın farkındayım. Farkında olup şaşırdığım ise,iki yazı arasındaki farkı Hasan Karakaya'yı beğendiğiniz bir yazar olduğu için görememeniz.! Çünkü ben Hasan Karakayanın sert üslubunu seven biriyim, sorun ise üslubuyla alakalı değil, kullandığı bu üslubu (yine aynı şeyi söylüyorum 'bu yazı ekseninde')bir kitleye hakaret olarak kullanmasında.O nedenle Hasan Karakayan bilinçaltını dışa vurmuştur. |
||
04-10-2008, 23:47 | #46 |
Arkadaşlar tartışmayı uzatmaya gerek yok...
Zaman' da Vakit' de bizim gazetelerimizdir. Olmazsa olmazlarımızdır. Kimimiz Zman okur, kimimiz Vakit okur, kimimiz her ikisini de okur. Zaman' a karşı Vakit' i savunmak veya Vakit' e karşı Zaman' ı savunmak; abesle iştigaldir bence... Birileri bir hata yaptı ve olan oldu. Uzatmanın manası yok... |
|
04-11-2008, 00:09 | #47 |
Türkiye'nin hem Zaman gibi ince mesaj verip asıl yorum yapma işini okuyucuya bırakan gazetelere, hem de son derece ağır ve eleştiri yüklü bir dille savunma yapan Vakit gibi gazetelere ihtiyacı vardır...Çünkü karşı görüşlerde de bunlar mevcut...Bir insan birinden verim alırken, diğeri başka gazeteden daha çok faydalanabilir...Bu bizim zenginliğimizdir...
İkisini de severek okurum...Durmak yok okumaya devam :-* |
|
04-11-2008, 00:31 | #48 |
çok gereksiz bi yazı olmuş.. hasan karakayayı çok severim halbuki.. neyse yaa..
|
|
04-11-2008, 01:31 | #49 | |
Alıntı:
Zaten bizler bir birimize düşerek zayıf kalıyoruz bir olup dir olmuyoruz parçalara ayrılıyoruz.. |
||
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|