AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-12-2008, 00:57   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Karayalçın: 22 Temmuz'da yalvardım

Sosyaldemokrat Halk Partisi (SHP) Genel Başkanı Murat Karayalçın'dan ilginç itiraf...

Karayalçın, 22 Temmuz seçimleri öncesinde solda birlik adına çok çaba verdiğini, ancak bir sonuç alamadığını belirterek, ''Solda birlik gündemimizde yok. Artık benim (solda birlik adına) herhangi bir girişimde bulunmam söz konusu değildir'' dedi.

Ege-Koop'ta düzenlenen ''Yeni Kentsel Düzen Program Taslağı'' toplantısına katılan Karayalçın, kentsel düzenle ilgili hazırladıkları taslağı, 2 aylık sürede 12 kentte tartışmaya açacaklarını anlattı. ''Ulaşım, enerji, su, altyapı Türkiye belediyeciliğinin çok temel kalemleridir'' diyen Karayalçın, belediye sayısının azaltılmasının son derece yanlış olduğunu düşündüklerini, belediye birliklerinin kurulması halinde kaynak kullanımında etkinliğin sağlanabileceğini savundu.

22 Temmuz genel seçimleri öncesinde solda birliğin sağlanması adına çok çaba sarf ettiğini dile getiren Karayalçın, şöyle konuştu:

''Solda birlik bizim gündemimizde yok. 22 Temmuz'da solda birliğin sağlanması için bizzat çok çaba harcadım, yalvardım. 22 Temmuz seçimlerinden önce sağlanabilseydi AKP hükümet değildi, sol hükümeti kuracaktı. Bu CHP, SHP, DSP meselesi değil, Bütün solun meselesi ama kabul görmedi. Benim bu seçimler için solda birliğin sağlanmasına dönük herhangi bir çabam olmayacaktır, parti yöneticilerimin de olmayacaktır.''

AA

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-13-2008, 20:21   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Karayalçın: 22 Temmuz'da yalvardım
Ne solu yaa sol kanat gitmiş sağdan hep bastırma var tek kale oynuyor sağ kanat ;)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2008, 20:41   #3
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Standart Karayalçın: 22 Temmuz'da yalvardım
Karayalçın şu PKKlılarla meclise giren adam di mi bu?Yoksa Diyarbakırda teröristleri belediye başkan adayı gösteren adam mı?Yoksa Ankara Belediyesinde yolsuzluk yapan adam mı?
Sola çaba harcamayacakmış.Sen solcu değil kürtçüsün zaten arkadaşım...
Gelelimn asıl meseleye Türkiyenin sol iktidara ihtiyacı yoktur.O halde solda birliğede.Bugübn Kemalist bir güce ihtiyaç vardır.Kemalistler biraraya gelmelidir.Tabi Kemalist bir partiyede gerek vardır.
Liberal adaylar gösteren,Sosyalist enternasyonal üyesi chp yanılgılarında sıkışmıştır.Kemalist değildir.Olamaz
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi