![]() |
#11 |
![]() Arkadaşlar videoyu şimdi buldum bakın izleyin ve gülün.
Ne kadar çağresiz kaldıklarına şahit olun. Gülün sadece,bu onların son çırpınışları :D Sinir olmaya gerek yok,canlı canlı komedi dükkanı :D kanatürk yine 100 binler yazmış,ula 20 bin kişi gitmiş :D http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=36354 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İzliyorum şuan bağırıyor 'anadol'uyum ben' diyor,hırsız bir karı olduğunu neden dile getirmemiş acaba ?
Çanakkale şehidlerinden bahsetmesi cahillik olmuş,osmanlı savaşı diye o laik takımı Çanakkaleyi öneme almaz. Başörtüsünü çıkarınca bir ara soyuncak diye çok korktum :D 'bende çağdaşım' diye soyunmadı Allah'tan. Kalp krizi geçirirdim yoksa :D Kızına koca arayan kadınlarla dolmuş yine sanırım :D Yazık birde ağlıyorlar vah vah,biz sizi daha çok ağlatırız :D |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Mehmett komedi bu yaa :D
ben haberlerde izlememiştim kardeşim gelip şu Anadolu kadınını öldürcem Ogün Samastlaştım diyodu :D ayy komedi ya bi de üzerinde hilal olan o şanlı bayrağımızı taşımıyolar mıı hayret bi şey ama ne dedi saygıdeğer(!) Anadolu kadını (!) Türkiye layiggtir layigggalacakk :D bu böyle biline :D çok güldümm :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() acepdüşünüyorum bu kamyon pardon kadın köyüne gittiğinde kazı çalışmalarına devam etmiş mi :D
vallla halleri çok ama çok komik,inanılmaz gülüyorum ama Türk bayrağını taşımaları gerçektende acı. Hem hilal şekli islamiyeti temsile der laikliğe ykırı değilmiymiş :D |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ya arkadaşlar bu vatan bu bayrak falan onlarınmış çok korktum ben ya bi de yüz binlermiş baksanıza bence gidelim ülkeden :D ayrıca orda gözlüklü bi teyze var kasmış resmen kendini ağlamak için hayır madem duygu gelmiyo niye ağlamaya çalışıyosun dimi:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Ya katılanlarda zaten yaşlı başlı insanlar..
Genç yok... ;) |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() komikler sizi :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() bahar geldi ondandır.Toplanıp toplanıp gaz atıyorlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Eline bir kağıdı verilip ezberlediği her halinden belli.
Sırf şov amaçlı olduğu her halinden belli.. Bir de diyor kendimi geliştirdim,eğitimimi aldım diyor.. Sorsak acaba laikliği bilir mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() EVin Ana' nın youtube de birsürü videosu var.Siyaset meydanına falan çıkmıştı.NE kadar saçma konuşuyor aratın izleyin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|