AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-13-2008, 19:39   #1
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Yazıcıoğlu eski RP'liye sert çıktı
Bir gazetede �Türkeş Milli Görüşe İltihak Edecekti� başlığıyla bir haber yayınlandı.

Haberin kaynağı eski Refah Partisi milletvekili Süleyman Arif Emre idi...

Bu görüş, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'na soruldu.

Yayınlanan haberi soran gazetecilere Yazıcıoğlu, açıklamayı yapan Süleyman Arif Emre için �Herhalde artık yaşlanmanın getirdiği bunama sürecine girdiğini düşünüyorum� yorumunu yaparken, o dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu..

İşte o açıklama:

�Bu kadar saçma temelsiz, soyut hiçbir doğruluk derecesi olmayan bir yazı. Benim tanıdığım Alparslan Türkeş�in böyle bir şeyi ifade etme ihtimali sıfırdır. Hayali, hiçbir temeli, dayanağı olmayan, konuşmaya bile değmez bir yazı. Ayıplıyorum, o seviyedeki bir insana hiç yakıştıramadım. Yalan söylüyor demeyi yakıştıramıyorum. Neye göre bunu uydurma ihtiyacı duyduğunu anlamıyorum. Üzüntü verici bir şey. İki partinin ittifakının nasıl başladığını en iyi bilenlerden birisi benim. Çünkü Sayın Türkeş ve Sayın Erbakan ilk konuşmalarını yaparken yanlarındaydım. Rahmetli Türkeş Beyle beraberken Sayın Erbakan ziyarete geldi ve erken seçim var bu şartlarda siz de biz de barajı geçemeyiz. Her iki parti de meclis dışında kalır. Buna bir çözüm bulalım dedi. Rahmetli Türkeş de arkadaşlarımız çalışma yapsınlar bir formül bulalım dedi ve süreç üç partinin ittifakıyla sonuçlandı. 3. parti İDP idi.�

cafesiyaset.com (özel)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)