08-03-2007, 17:38 | #1 |
lidyalılar parayı bulursa!!!!
-Aha parayı buldum !
-O benim kaybettiğim para lan geri ver. -Hadi ordan bunu daha yeni keşfettim ben __________________________________________________ __________________________________________________ _____ Kral: Sayın Lidya halkı,uzun çalışmalarımızın ardından söz verdiğimiz gibi parayı bulduk. Halk: Peki ne işe yarayacak karlımı bari? Kral: Artık herşey paralı olacak :yol,su,elektrik vs vs... Halk: .%½**#.$+%½$# __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Abi benim canım sıkıldı,hadi bişeyler bulalım. -Ne bulcaz lan? -Ne bileyim abi parayı bulalım mesela -Bi git yaa parayı kim kaybetmiş de biz buluyoruz __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Allah rızası için bi ekmek parası -Para mı!? O ne lan !? -Ya bırak gözünün yağını yiyim,ayak yapma.Dün para diye bişey icat etmişsiniz. -............ __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek,tas,kova falan topluyoruz. -Bu tür hediyeler çok yobazca -Eee,naapalım? -Onların yerine başka birşey verelim.Yükte hafif,pahada ağır olsun. -Paha mı?? -Hayır pata dedi ?! -haayır haayır "para" dedi !! -(hepsi birden):evet para dedi paraaaaa !!! __________________________________________________ __________________________________________________ _____ Lidyalı Uyanıker bi koyun. Çoban:Karşılığında 2 çuval buğday isterim. Lidyalı Uyanık:Buğday yok,bu var.Al bakalım. Çoban:Ne bu? Lidyalı Uyanık: Paraaa Çoban:Ne işe yarar bu? Lidyalı Uyanık:Bununla gidip istediğini alabiliyorsun.Ben buldum Çoban:Eh o zaman, ver o parayı,al bunu. Lidyalı Uyanık: Bu ne lann? Çoban:Bozuk para...Bunu da ben buldum __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Olum parayı ben buldum. -Para mı O ne yaa? -Güzel soru !? __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Parayı buldummm... -DAN DAN DAN !!! -Niye vurdun adamı? -Parayı almak için. __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Bak len bak parayı buldum -Ne yaw bu? -Bak şimdi abi.Eskiden 2 koyun verip 3 çuval buğday alıyoduk ya, şimdi 3 çuval buğday için para vericez.Elimizdeki koyunu da başkalarına verince para alıcaz.Buna da ticaret diycez. -Nası yani,ne getirisi olcak ki bunun bize -Ne biliyim,kolaylık olur belki diye düşünmüştüm.Neyse boşwer.Bi sigara versene be! __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Abi parayı buldum. -Sahte lan bu...baksana....ehihihi...keklemişler seni __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Parayı buldum. -Şerefsizim ben düşünmüştüm. __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Olum parayı bulduk sonunda. -Nerdeymiş? -Ablam dolabın altına saklamış. __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Anneee bak parayı buldum. -Oğlum para dediğin nedir ki elinin kiri çabuk git elini yıka sofra hazır. __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Abi bak ne buldum. -Aaa para -Hadi yaaa __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Bak lan parayı buldum. -Borç versene. -Ya boşver yaa zaten saadet bunla olmuyo. __________________________________________________ __________________________________________________ _____ -Buldum buldum !!! -.................................................. ................. -Parayı buldum! -Ne parasııı -Lan olum ...... olabilmek için gerekio parayı buldum! -Kankam ben seni çok severim bilirsin.Artık bizi de görürsün di mi -Hadi ordan be! __________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-24-2007, 14:11 | #2 |
|
|
08-24-2007, 14:12 | #3 |
Abi ellerine salık çok güzel bu yaaa
|