AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-14-2008, 10:39   #21
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart ÜNİVERSİTE PROVOKATÖRÜ 'O ANI' ANLATTI
Şimdi bu gavurun silahla üniversitede ne işi var kardeşim? Neymiş kendini savunmuşmuş. Adamın amacı belli zaten adam olsa silahla gitmez.

Asıl olayın nedeni korkunç, bazı haber bültenlerinde olayın "KIZ" meselesi yüzünden çıktığı söylendi, inandım! Neden inandım? Çünkü aynısı başıma geldi, senaryo nedense aynıydı ha bundan 10 yıl önceydi ama aynıydı.
İstanbul Üniversitesinde olay çıkmıştı, solcu-sağcı çatışması, 30 kadar solcu dövüldü, hastanelik edildi, ardından solcular 200-300 kişilik bir grupla yurdu bastı, ülkücüler ocaklara kaçırıldı v.s.
O olayların başlangıcı da "KIZ" meselesiydi, ne kadar garip! Bir solcu sağcı kıza asılır ve nedense asıldığı kişi yurt reisinin kız arkadaşıdır.

Sağcıların gururlarını kullanıp üniversiteler karıştırılmaya mı çalışılıyor?
Aynı senaryolar, oyuncular farklı.

O zaman da silahlı bir ülkücü gurubu yurt etrafında fing atmıştı, olay çıkarsa müdahale etmek için! Allah'tan solcu gruplar yeniden basmadı yurdu, yoksa neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.

Bu silahlı piknik tüpünü de savunanlara şaşıyorum arkadaşlar pes. Bu ülke daha ne kadar gerilecek ne kadar birbirimize düşeceğiz? Farklı gruplar birbirini vurmaya başlarsa bu nereye varır hiç düşünmüyor musunuz? 80 devrinde aynı senaryolarla bu ülkede kardeş kardeşi vurmadı mı? Kendini savunmak zorunda kalacağına oraya gitmezsin, gitsen de olayları yatıştırmaya çalışırsın, eşşek kadar adam!!!
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)