![]() |
#1 |
![]() KAYSERİ maçını hakem 5 dakika uzatmış, F.Bahçe’nin golü 90+5’i 9 saniye geçe gelmişti. Dünkü maçı hakem 4 dakika uzattı. Ankara’nın golü 90+5’te geldi. Hayır hayır, hakemi falan suçlamıyorum. Tıpkı Kayseri maçı gibi dün geceki maç hakemin saatine göre oynandı. Oyuncu değiştirmelerini, duraklamaları ilave etti iki hakem de. Yani geçtiğimiz hafta F.Bahçe’nin attığı gol de nizamiydi, dün gece yediği gol de. Ama sizden bir ricam var. Ne olur gazeteleri bir karıştırın, televizyonlardaki programları izleyin. Geçtiğimiz hafta hakemi yerden yere vuranlar, hakemi satılmışlıkla itham edenler, aşağılık diyenler, bir satır, tek bir satır yazacaklar mı? Hayır yazmayacaklar. Çünkü bu sefer istedikleri gibi oldu. Fenerbahçe böyle kazanırsa o galibiyet kirli. Fenerbahçe böyle kaybederse o yenilgi tertemiz. (Ya da beraberlik) Bunun adı da yorumculuk. Oh ne ala... SORUMLU ZiCO BU yenilginin tek sorumlusu Zico. Niye mi? Çünkü ne yazık ki yorumculara kulak verdi. Kezman’ı kulübeye çekti. (Chelsea maçı da dahil) Semih’ten istediği verimi de alamadı. Bu kez Semih’i yıpratmamak adına onu 11’de oynatmaya devam etti. Bana sorarsanız bal gibi biliyordu Kezman’ın oynaması gerektiğini. Ama Semih’i oyuna sürdükçe, Kezman baskısı oluşmaya başladı üstünde. Kezman’ı oyuna aldı, Fenerbahçe penaltı kazandı. Belki de en son penaltı atacak isim Kezman’dı. Çünkü sinirliydi. Çünkü moralsizdi. Çünkü aşırı hırslıydı. Topun başına gelirken, kaçıracağını biliyordum. Kaçırdı da. Niye tek sorumlu Zico anladınız mı? iKi YANLIŞ KEZMAN ile devam edelim. F.Bahçe’nin penaltıcısı kim? Alex. Peki dün gece niye Alex atmadı penaltıyı? Kezman atsın moral kazansın diye. Ee oynatmayarak Kezman’ın moralini bozduk. Penaltı attırarak, moral vermek istedik. İkisi de yanlıştı. İki yanlıştan bir doğru çıkmadı. İki puan gitti. MAÇIN 3 ADAMI: 1- Aurelio 2- Lugano 3- Edu Ercan SAATÇİ
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|