![]() |
#121 |
![]() kuzen bizim çektigimiz resimler nerdeee :o seneye eklermisin acabaaa :D dayanamıcam ben eklicem artık hııı :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
![]() Alıntı:
![]() kongrenin konuşulduğunu anlatınca dayanamadım geldim. keşke görme inkanınız olsaydı muhteşemdi kongre.gerçi ben ışık şovu yetersiz buldum hatta yoktu.biz il kongresini de aynı salonda yaptık süperdi ışık şov hatta istanbulunkinden güzel olduğu söyleniyormuş kulislerde :-X ayrıca bizim hatamız görüşemedik yavuz abinin telini falan almamışız ama kadın kolları kongresinde inşallah gelecek arkadaşlarla görüşelim olar mı ak gençlik 8) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
![]() Alıntı:
![]() ama o kadar da cahil değilim yavv :D :D :D indirdim de açılmıyor destekelnmiyor diyor |
|||
![]() |
![]() |
#124 | |||
![]() Alıntı:
![]() Videoları Winamp Media Player açmayabilir. Bazen hata veriyor. VLC Playeri veriyorum Bu programla bütün videoları açabilirsiniz ![]() http://www.divshare.com/download/4271610-6ee |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
![]() Nedense Ankara'ya karşı bi hasedim var..Her İstanbulluda varmı acaba bilmiyorum.. (:
Orada kongre yapılınca ''bizimki daha büyük olur nasılsa'' yada ''şunlara bak azıcıklar'' gibisinden düşünmeden edemiyorum...(: Neyse güzel olmuş ama takdire şayan...(Bizim ki daha güzel olcak) |
|
![]() |
![]() |
#126 |
![]() bu bizim değil di zaten tüm türkiyenin kongresiydi :-*
|
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Olsun Ankara'da yapıldı (:
|
|
![]() |
![]() |
#128 | ||||
![]() Alıntı:
tamamdır şimdi oldu ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#129 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() 17 Mayıs da Kayseri'ye Racep Tayyip Erdoğan Kadın Kolları kongresine geldiğinde de çok güzel bir kongre olacak eminim. Biraz yorulacağız Kayseri Gençlik olarak ama değer tüm yorgunluğa ![]() Ne de olsa Kayseri Ak Parti'nin Kalesi. Ak Parti için Kayseri bir başka ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
![]() Alıntı:
biz de mesela ankara ili yaparken çankayayı hemen keçiörenle sincanla falan karşılaştırırız bakarız birbirimize kim ne yapmış diye kıskanç gözlerle :P :D il kongremiz de istanbuldan bir hafta sonraydı ve hemen sayı kıyasına geçilmişti her ne kadar nufus bazında yarışı saçma bulsam da 10bin kişilik stadı coşkulu bir kalabalıkla doldurduk ;) ama ne kongresi olursa olsun genel merkez kongresi kadar süper olamazdı bence.81 ilden gelen akparti sevdalıları tüm Türkiyeye ve ellerini avuşturup bekleyen leş kargalarına ASLA AYRILMAYACAĞINI,YÜRÜYECEK DAHA ÇOOOK YOLU OLDUĞUNU gösterdi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|