AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-19-2008, 00:48   #11
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
bu konunun açılması iyi oldu aklımdaki sorulara inşALLAH buradaki arkadaşlar cevap verebilirler. ilk başta şunu söyleyeyim benim bu soruları sormamda ki amacım sizleri köşeye sıkıştırmak değil gerçekten cevabını bilmek istiyorum. ilk başta sizlere aklımdaki karışıklığı anlatayım. ben 3 yıldan beri nur cemmatinin içinde sayılırım. lise bir de onların dersanesine yazıldım bu vesileylede hizmetle tanışmış oldum. daha ilk günden beri acizane biraz dini bilgim olması sebebiyle beni sohbetlerine davet ettiler. bende hiç aksatmaksızın gittim sonra hocalarım beni diğer öğrencilerden ayrı tutup sadece cemmaat üyelerine yapılan hizmet anlatılan ve Fethullah Gülen kasetleri dinlenen programlara çağırdılar. her öğrencinin bunlardan haberi yoktu. bizzat kendi isteğimle ve irademle katıldım o programlara. memnunda kaldım hatta dini bilgilerimin çoğunu o programlar sayesinde edindim. daha sonra yurtlarında yatılı kaldım ve hocalarımın her söylediğine itirazsız uydum lise 2 ye geldiğimde artık kesin kararımı vermiştim hizmete girip hizmet edecektim ama sonra birden işin rengi değişti lise 2 de hocam benimle sadece zaman üyeliği sızıntı üyeliği bundan başka birşey konuşulmaz hale geldi sonra ben dersanemin eğitiminden memnun kalmayıp başka dersaneye yazılmaya karar verdim ama bana hememn vefadan bana verdikleri emeklerden bahsetmeye başladılar başka dersanede ALLAH benim yardımcım olmayacakmış gibi konuşmaya başladılar. o gittiğimiz ablalarda artık eskisi gibi değillerdi bizlere sanki nereden çıktı bunlar dermiş gibi bakıyorlardı. artık herşey çıkar üzerine kurulduğunu eğer onlardan biriysen iyisin değilsen kötüsün diye birmantık benimsediklerini yavaş yavaş anladım. bu arada yavaş yavaş internetten milli görüşü araştırmaya başladım ve anladım ki nur cemaati milli görüşü hiç sevmezmiş babama söyledim babam aman ha milli görüşcü olduğunu hocalarına belli etme senin yüzüne bile bakmazlar dedi. sonra düşündüm bu ne mantıktı YARABBİ ben onların dersanesine para ödüyordum onlardan olunca iyi başka görüşten olunca seni dışlıyorlardı. ve üstelik durmadan kurbanlarınızı bize verin zamana üye olun üye olduk oda yetmedi başkalarını üye yapın sızıntıya üye olun diye üzerimizde baskı kuruyorlardı. yani sadece kendi çarklarını dönsün diye uğraştıklarını farkettim ve iyice soğudum. yine birgün bize sohbet veren hocamız göz yaşları içinde Fethullah Gülen'den bahsetmeye başladı ve konuyu daos zirvesine getirdi ağlayarak mubala yapmıyorum şu sözleri sarfetti: "sayın ecevit ALLAH rahmet eylesin daos zirvesinde türk okullarını övdü ve hocam diyorki sırf bu yüzden ECEVİT CENNETLİKTİR." sonra oradan Demirele geçtik yine göz yaşları içinde sayın Demirel diye söze başladı ve kendileri hocamla görüşme yapmıştır dedi. ben tabi şok oldum sonra öğrendimki akp den önce nur cemaati Ecevite oy veriyormuş. sonradan öğrendiklerim beni dahada şok etti Fetullah Gülen zamanında çıkıp Erbakan hocamın hükümetinin gitmesi için açıklama yapmış. bu video gibi birçok video izledim ben. ama halada kötü düşünmüyorum Fetullah Gülen hakkın da çünkü biliyorum ki o benden kat kat daha imanlı ve Peygamber aşkıyla yanıp tutuşan bir insan hatta şimdi onun kitabı olan sonsuz nuru okuyorum. bununla beraber aklım çok karışık. zamanında Kur'an kurslarını kapatan ecevit niye türk okullarına destek verdi? sonuçta müslümanlara zulm eden bir adam niye nur cemaati tarafından cennetlik yapıldı niye sırf ecevit türk okullarını destekledi diye bütün cemaat SOL bir partiye oy verdi? niye Erbakan hocaya ve milli görüşe bu kadar düşmanlar? bir yandan bakıyorum Peygamber aşkıyla yanan benden kat kat imanlı bir yandan bakıyorum papaya yazdığı mektupla onu göklere çıkartan bir insan. ben Fethullah güleni eleştirmiyorum çünkü o makam ve mevkide değilim yine tekrarlıyorum o benden kat kat daha imanlı. bu sorularıda inananın bana bütün samimiyetimle sırf kafam karışık olduğu için soruyorum. umarım beni tatmin edecek bir açıklama yapabilirsiniz
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)