![]() |
#141 |
![]() hayır ben ekliycem :P :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
![]() ya ben bir haftadır bendeki fotoları eklicem diye uğraşıyorum.. link vermiyo bana imageshack.. başka bi yöntemi varsa söyleyin arkadaşlar fıtık etti beni bu site
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#144 |
![]() bade esnamın emeklerine yazık oldu.. birtek bu fotoğrafa link verdi uyuz imageshack
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#147 |
![]() neyse kuzen buna da şükür :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
![]() Helal olsun mehmet kardesim, bir kez daha tebrik ederim..bir sakaryali olarak sizlerle ayrica gurur duydum ;)
|
|
![]() |
![]() |
#150 |
![]() bu fotoğrafları görünce aklıma 3 yıl önceki bursadaki akp gençlik kollarının konseri geldi. 3 arkadaş sırf konser için gitmiştik. güneşin alnında akşama kadar Tayyip Erdoğan'ın gelmesini beklmeştik ve o gelmeden hiçbir sanatçı sahne almamıştı yaklaşık 4,5 saat bekledik susuzlıktan öldük etrafata su satan kimsede yoktu. sonra arkamızdaki akp afyon gençlik kollarındaki abiler bize su vermişlerdi. akşama doğru geldi Tayyip Erdoğan bize karanfil atmıştı. sonra geç olduğu için eve dönmek zorlaşacak diye sanatçıları dinleyemeden dönmüştük eve. ne günleri :D birde ben o zamanlar akpartiliydim (yani babamın ısrarları üzerine) :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 22 Misafir) | |
|
|