AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2008, 13:56   #11
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Abdüllatif Şener düğmeye bastı!
Yeni bir siyasi oluşum mu??

Koltuk sevdası insanı ne kadar komik duruma düşürüyor yahu ;)
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 14:02   #12
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Koltuk sevdası demişken çok sevdiğim bir lafı söyliyeyim
''Koltuk hırslarından arınamamış kişiler geldikleri mevkileri hak etmemiş kişilerdir.''
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 14:04   #13
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Anladım pek TV izleyen biri değilim şu günlerde derslerde var kaçırmış olabilirim.Ancak milli ekonomi konusunda bende ciddiyim.IMF politikalarını imzamda da dediğim gibi defetmeliyiz bu ülkeden....
Bağımsız bir Türkiye için....

Abdullatif Şener Hakkında bu son gelişmeleri sayenizde öğrendim Teşekkür ederim milli ekonomi dışı fikirleri umrumda değildir.

Selametle

Bu milli ekonomi konusunda hükümetlede ters düsmüstü malum zamaninda özelelstirmelerde sorun cikarmisti ama anlamadigim birsey var ak partinin cizgisi ve programi belli buna ragmen eger ak partide bakanlik yapiyorsan o zaman bir yerlerde sorun vardir demektir!..
Alt 04-19-2008, 14:07   #14
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Üstelik hukukçu kişiliği ile ak partinin prıogramını hazırlayanlardan birisi de kendisi diye biliyorum.Size katılıyorum Mavera bu çelişkilere düşmüştür.Haklsınız.
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 14:08   #15
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Sırf Ak Parti'ye rakip olacak diye Şener'i destekliyor yok böyle bişey...
Alt 04-19-2008, 14:09   #16
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Üstelik hukukçu kişiliği ile ak partinin prıogramını hazırlayanlardan birisi de kendisi diye biliyorum.Size katılıyorum Mavera bu çelişkilere düşmüştür.Haklsınız.
"Her mülkiyeli biraz komunisttir" bu laf sayin senere ait demek ki ekonomi konusunda da komunistligi tutuyor 8)
Alt 04-19-2008, 21:41   #17
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
O malum kesim yani Siyonist kesim Basbakan Tayyip erdogan i buralara kadar getirdi ve gördük,simdide ayni kesim senneri getirmek istiyor heral de bu da basbaka nin gendisini iktidara getiren gücler tarafindan tasfiye edildigini gösteriyor ;), bir de Abdullatif Senneri görelim aceba Tayyip beyi Taviz ve Isbirlikci Politikasinda gecebilecekmi
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 21:44   #18
Kullanıcı Adı
akpartiii
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
O malum kesim yani Siyonist kesim Basbakan Tayyip erdogan i buralara kadar getirdi ve gördük,simdide ayni kesim senneri getirmek istiyor heral de bu da basbaka nin gendisini iktidara getiren gücler tarafindan tasfiye edildigini gösteriyor ;), bir de Abdullatif Senneri görelim aceba Tayyip beyi Taviz ve Isbirlikci Politikasinda gecebilecekmi
Hangi tavizden bahsediyorsun sen ?
akpartiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)