AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2008, 19:26   #11
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Türkiye'de rejimin değişeceği tarih...
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu halk istiklal savaşını veren şanlı Türk halkı bu halk şanlı devrimler yapan Türk halkı rejimin değişmesine hiç bir şekilde izin vermez ki değiştirmek isteyenlerede cezasını verir....
Nasil yani deniz gezmis gibi sallandirilir mi?
Alt 04-19-2008, 19:27   #12
Kullanıcı Adı
LüGaT
Türkiye'de rejim değişecektir, demokrasi gelecektir. :-*
Alt 04-19-2008, 19:30   #13
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Rejimimiz sonuna kadar demokratik olmalıdır ancak o rejim komünizm-şerat-faşizm... e izin vermeyecektir.
Bu devirde Deniz Gezmiş gibi sallandırmak doğru olmaz ki Denizler gibi inandığı uğurda mücadele eden sol-sağ-laik-aşırı dindar her türlü mücadele insanına saygı duyarım ama mutlaKA bir noktada Türk Devleti rejimi o şekilde değiştirmek isteyenlere ders verir.....
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 19:33   #14
Kullanıcı Adı
mavera
Marjinalde olsa bir insanin düsüncesine saygi duymak gerekmez mi..birisi Din devleti isteyemez mi, baska birisi komunizm isteyemez mi, bir digeri fasizmi savunamaz mi!...
evet fikirler marjinal ama sonucta görüs degil mi?
Alt 04-19-2008, 19:35   #15
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Tabi ki saygı duyarım zaten yukarıda da dedim Denizler gibi inandığı uğurda mücadele eden herkez bizim saygı duymamız gereken insanlar ama belli yere kadar tahammül edeceğimiz fikirler...
Alt 04-19-2008, 19:38   #16
Kullanıcı Adı
mavera
Yani diyorsun fikirler ne zamanki eyleme dönüsür ve bu eylemlerde ülke icin zararli olmaya baslarsa orada bir dur demek gerekir!..
Ama bu dur demenin yolu idam midir?
Alt 04-19-2008, 19:42   #17
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Kesinlikle idam değildir.Dur yolu ben aynı şeyde Menderes içinde düşünüyorum kesinlikle asılmamalıydı.Deniz de öyle Yusufta öyle.....
Ancak ülke için tehdit olduğunda dur yolu gelir ne olur bence en iyisi tutuklamak olur....Yargılamak olur ama idam değil...
Ben ülkemde bir tek imralıdakinin asılmasını isterdim.
Alt 04-19-2008, 19:46   #18
Kullanıcı Adı
mavera
Belki onlari öldürebilirsin ama fikirlerini asla..adnan menderes idam edildi peki ne oldu actigi yoldan hic bir zaman kapanmadi ya deniz gezmis idam edildi ne oldu tam anlamiyla sembol oldu..
simdilerdeki 301 olayida bu konuyla baglantili..fikirlerden korkmayalim, fikirlere karsi önyargidan korkalim eger fikirler pkk, dtp, dhkp c gibi bu ülkeye zararli olan eylemlere dönüsürse devlet gerekeni yapar..
ancak basbakanimiz dahil bir cok kisi bu ülkede fikrinden dolayi ceza aldi ve bu demokratlasma yolunda daha cok yolumuz oldugunun göstergesidir ;)
Alt 04-19-2008, 19:50   #19
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Evet yolumuz var ancak hiçbir düşünce özgürlüğü devlete millete küfür etme hakkını vermez.
Şimdi ben zaten 301 de başbakanın samimi olduğuna inanmıyorum AB üyeliği için verilen bir taviz bence neden başbakan ne diyor fikir özgürlüğü 301 kalksın ne yapd,sın iyi yapmış ama bu çelişkidir Tuncay Özkan'a devlete hakaret üzerinden 301 den dava aç....Bu ne pehriz be ne lahana turşusu

Tuncay ÖZKAN bana kalırsa evet bencede provakatördür ama....Bu bir samimyet sorunu bence
Alt 04-19-2008, 19:53   #20
Kullanıcı Adı
mavera
Bakiniz düsünceye evet ama eger o düsünce birilerine saygisizlik yapiyorsa düsünce olmaktan cikar..tuncay özkan, ilhan selcuk, ergün boyraz gibi kisilerin yaptiklari düsünceden cok camur at, izi kalsindir...
Bu kisiler sayin basbakana saygi duymuyorlarsa bile onun makamina saygi duymalidirlar evet 301 den dava acmak yerine, kisisel tazminat davasi acmak daha mantiklidir ama her insanin bir sabir rahlesi vardir ;)..
düsünceye özgürlük adinda birilerinin hakaret ve camur atmalarina evet demekte sacma olur!..

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)